Wysłany: 2011-06-12, 13:35 Golf III GTI prosba o obejrzenie
Witam,
Panowie moglby ktos obejrzec to autko? http://moto.allegro.pl/vo...1661424548.html stawiam krateczke nie chce jechac z Lodzi taki kawal zeby sie zdenerwowac chyba ze juz ktos mial z nim stycznosc to prosze o opinie. Dzieki
Silnik: 1,6 AEA Pomógł: 14 razy Wiek: 28 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 482 Skąd: LKS
Wysłany: 2011-06-12, 18:12
poproś sprzedającego o lepsze zdjęcia. Bo na tych nic nie widać. A i jeśli chcesz sprawdzić lakier to zadzwoń i powiedz ,że przyjedziesz z miernikiem lakieru. Jeśli nie ma nic przeciwko to znaczy ,że nic nie ukrywa.
Poczekaj na inne wypowiedzi może ktoś miał już z nim styczność.
PZdr
Silnik: 1.8 gt special Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Maj 2011 Posty: 261 Skąd: wlkp
Wysłany: 2011-06-19, 07:12
z mojej perspektywy był malowany albo to wina aparatu zreszta ma gaz a gaz to złooooooooooooooo nigdy gazu jestem ciekaw jak ciagnie na gazie 115 koni hehe
Silnik: ADY Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Kwi 2011 Posty: 375 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2011-06-19, 11:26
wygląda ładnie trzeba by to z bliska obejrzeć
na moje oko drzwi przednie prawe były malowane ale może to być wina aparatu
ja bym najpierw poprosił o więcej fotek i bardziej szczegółowych.
Szkoda tylko, że ma instalację I generacji bo na gazie to nie będzie szło jak GTI. Jeśli zdecydujesz się na kupno to pomyśl od razu nad sekwencją, zwłaszcza, że większość osprzętu już masz więc koszt nie będzie wysoki i wtedy będzie szło
_________________ Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom