kochamfizykee, co do tego czarnego golfa to ma wlepę, więc wchodzisz tam na forum do grupy podlasie czy jaka tam jest i szukasz opisanego vw
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2011-05-17, 14:07
z tego co jest prezentowane to ten czerwony bez elektryki i malowany albo wnetrze zmieniane lepiej samemu jechac i szukac z dojcza golfika jak tak chcesz go
ten drugi to poszukaj na forum
niewiem czy warto jeszce brac 3-ke za tą cene którą podałes lepsza jest 4
pozatym do czego to ma byc auto? miejskie? cos chcesz wozic? czy z żadka urzywac?
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Silnik: 1.4 Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 15 Maj 2011 Posty: 20 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-05-18, 14:38
Nie wydaje mi sie zebym znalazl sensownego golfa 4 za takie pieniadze chyba ze moze jakas benzyna i to bardzo ubogo... zreszta jesli bralbym benzyne to bym nie celowal w VW
Interesuje mnie TDI auto do miasta, mysle ze przebieg jaki zrobie rocznie to 10-12 tys wiec nie wiele.
Nie wybieram sie takze po auto za obszar podlasia a najlepiej bialystok gdyz mam mozliwosc sprawdzenia auto zarowno blacharsko jak i mechanicznie
Tego 2 nie znalazlem niestety, moze przejade sie obejrzec...
Choc tak naprawde nie jestem przekonany czy TDI 97-98 rok to dobry wybor
Interesuje mnie TDI auto do miasta, mysle ze przebieg jaki zrobie rocznie to 10-12 tys wiec nie wiele.
jak takie przebiegi to bierz benzynę, diesla starego warto kupować dla przebiegu powyżej lub około 20k na rok. Po mieście też lepiej benzyna - tdi nie lubią krótkich dystansów.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
98r golfa 3 cos tu nie pasuje chyba z tego co sie orientuje do 97 wychodzily a 98 w kombi. ten czerwony jakis bez wyrazu pewnie po zajechaniu na miejscie zagladajac pod sierpy okaze sie ze blotniki zzarte na maksa trafilem na takiego samego jak szukalem auta kiedys. tdi na samo miasto moim zdaniem glupi pomysl nie oszczedzisz duzo bo pewnie spali jak benzyna z 7l na krotkich odcinkach potrafiaja wiele wiecej palic a po drugie one nie lubia nie dogrzania silnika. a ten czarny jak dla mnie z gory jest przegrany ciemnione szyby i te wiesniackie swiatla z tylu nie wazne ze z 4um ale wogole bym na niego nie patrzal...
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}