Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 769 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2009-11-02, 15:21
a co do tego 1.7 TDS z BMW orientuje się ktoś ? jaki to silnik itd. ... kombi hmm bo mozna kupić tańsze auto z nowszego rocznika tylko że w kombi ... dlatego - mi nie przeszkadza że to kombi - BMW e36 np małe
a co do tego 1.7 TDS z BMW orientuje się ktoś ? jaki to silnik itd. ... kombi hmm bo mozna kupić tańsze auto z nowszego rocznika tylko że w kombi ... dlatego - mi nie przeszkadza że to kombi - BMW e36 np małe
Kolego uciekaj od tego silnika jak najdalej możesz...miałem z tym do czynienia nie polecam....
Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 769 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2009-11-06, 19:41
Finalnie sprzedałem golfa parę dni temu (większość z was nie wierzyła że go sprzedam za tyle ile chcem ale poszedł za 7 tysięcy ) i kupiłem Audi z 1997 roku 1.8 (125km) sedan. Myślę, że tym autkiem już można trochę pojeździć. I chyba z tego wszystkiego co tu prezentowałem to najlepszy wybór jak na razie jestem zadowolony chociaż po jeździe autem z wolnossącym dieslem przesiadka na benzyne jest dla mnie męcząca - często odwiedzam Shella ....
to ladnie ci poszedl golfik 1.8 to fajna jednostka ale dosyc paliwozerna pewnie gazownia pojdzie w ruch. ale ja ostatnio stwierdzam ze jazda benzynka jest o wiele lepsza tyle ze utrzymanie to bool
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Wysłany: 2009-11-08, 18:31
nom w trasie mi jara 7 ale to pierwszy raz jechalem to troche nie dość że nie umiejętnie bo nie wyczute auto to jeszcze cisnełem bo chciałem spróbować jak jedzie