Silnik: 1.9 TDI
Wysłany: 2011-03-09, 11:21 Do oceny Golf mk3 1.9tdi
Witam! Chciałbym poznać Wasza opinie na temat tego auta http://otomoto.pl/volkswa...-C16985507.html
Facet przez tel wydaje sie uczciwy. Mówił ze niektore elemetnty były malowane bo niemozliwe zeby zachował sie w takim stanie oryginalnie bo te auta dosyc gniją.
Patrząc na fotki to niby ładny gofer, a na pewno ładnie odpicowany na sprzedaż. Tylko taka sprawa- skoro golf jest z grudnia 96' to chyba antena powinna być na dachu a nie błotniku?? A wątpię żeby ktoś antenę z dachu przenosił na błotnik.
No rozumiem jak sobie przenosimy anteny na dach zamiast błotnika, ale ta opcja bynajmniej dla mnie świadczy tylko i wyłącznie iż jest to starszy model.
Silnik: 2,0
Wysłany: 2011-03-09, 22:38
dla mnie tzw zlepek jakich wiele, rozejrzyj się za ładniejszym, dołóż tysiaka a znajdziesz. patrz na stan, a nie na rok w przypadku takiego auta. pozdro
Silnik: 1,6 AEE Pomógł: 11 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 302 Skąd: Dębica
Wysłany: 2011-03-10, 11:10
Ludzie wy sie tu antena zajmujecie a to auto jest całe kolorowe. Już na pierwszym zdjęciu widać różnice odcieni błotnik - drzwi. W ogóle jak ten błotnik spasowany względem drzwi Druga strona nie lepsza. Szczeliny nie równe, Na zdjęciu nr 6 można zobaczyć jak pasuje błotnik względem zderzaka nawet. Właściciel mówi, że malowany bo rdzewiał. Możę tak a możę nie... Nawet gdyby był malowany i niektóre elementy byłyby wymienione z tego powodu w co wątpie to i tak żadna rewelacja bo jak zaczął rdzewieć to bedzie rdzewiał dalej. Kierownica w jakichś nakładkach tandetnych co świadczy moim zdaniem o spoooorym przebiegu. Ja po tych zdjęciach bym go nawet nie oglądał bo skoro tak wygląda na zdjęciach to jaki bedzie w realu...
[ Dodano: 2011-03-10, 11:18 ]
czaro napisał/a:
Patrząc na fotki to niby ładny gofer, a na pewno ładnie odpicowany na sprzedaż.
czaro jak dla mnie to on ani ładny ani specjalnie odpicowany bo w środku to tak super czysto nie jest ale o gustach sie nie dyskutuje. Pozdrawiam