Wysłany: 2011-12-18, 14:39 Czy warto się nim zainteresować - GOLF III
Witam!
Od pewnego czasu szukam ciekawego Golfa, ostatnio wpadł mi w oko ten: http://otomoto.pl/volkswa...-C21225062.html Z tego co wiem oferta jest aktualna, tylko czy ten Golf jest wart swojej ceny? Auto jest jak widać z Wrocławia, więc może ktoś będzie kojarzył.
Dzięki z góry.
EDIT:
Poprawiono link
Ostatnio zmieniony przez Doro 2011-12-18, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
ja uważam że drogo ale to moja subiektywna opinia , auto nie ma klimy , nie ma przeglądu nie wiadomo dla czego , nie wygląda tez jakoś oszołamiająco, widać korozje , nie masz daleko , jak coś to ja mam kanał we Wrocławiu jak by trzeba nim było wjechać i sprawdzić , przyjedz pokaż sprzedającemu 5000 złotych może odda , powiedz że jestes w stanie kupić go bez tego znaczka ( znawcy tematu wiedzą ile kosztuje sam mały znaczek GTI) okres jest taki ze auta raczej za tą cenę teraz nikt nie kupi, jak ci się nie chce jechać wypytaj gdzie auto stoi ja często jestem we Wrocławiu może uda mi się podjechać jak będzie gdzieś po mojej trasie
ja na wiosnę będę swojego sprzedawał bo już nie będzie mi potrzebny z tym ze to nie diesel ale ma za to lpg to jak coś to zapraszam http://www.golf3.pl/topic...cza-vt38523.htm
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2011-12-18, 20:15
ten pierwszy biały odradzam nawet błotnik nie specjalnie spasowany i dubanina z szybami
zaparowana przednia lampa nieszczelna ...
co kto lubi ...
czarny no ujdzie bo to odpicowane za sprzedaż
napewno malowany lub mloczkowany to sie błyszczy
reszta na hamowni lub kłądiesz sie i sprawdzasz gdzie cieknie
czerwnony co to za wycieraczka? z tyłu
dżwi opadniete no i zdjecia takie se ktos sie nie postarał
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Silnik: 2,0
Wysłany: 2011-12-20, 11:27
biały poracha, ulep... zardzewiały... cena 2 razy za duża zo to co widać.
czerwony spoko, ale zobacz maskę z przodu odstającą.. ciekawe jak reszta...
na zdjęciach wielu rzeczy nie widać...
stary poczciwy tdik nikt moim zdaniem nie zrobil lepszego silnika dla mnie to wypas. ale golfa mega mega ciezko ci bedzie kupic cos dobrego. tak na moj chlopski rozum nie pchaj sie w jakies potuningowane diesle to smierdzi tylko jakims katownikiem jak chcesz moc to kup serie i sam sobie to powoli rob. dla seria i tylko seria.
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Mocno zastanawiam się nad tym czarnym... Cena dość w miarę, ze względu na stan i wyposażenie. Nawet jeśli był lakierowany to właściwie mi nie przeszkadza, ważne by nie zostawiał 4 slajdów, a zwłaszcza mechanika było w porządku. Tylko nie wiem czy jest sens kupowanie na zimę, bo właściwie i tak nie jest już mi tak potrzebny.