dokladnie kultura jazdy zawieszenie bomba jak dla mnie po zmianie kompletu nie czuje rzadnej dziury swietnie je wybiera na polskich drogach minusem szybkie zuzywanie i dosyc drogie ale wydana kasa warta bo w aucie raj dla ucha. audiki ogolnie chociazby w tdi sa lepiej w srodku wyciszone nie slychac tak silnika jak w vw. no i tapicerka spasowana bardzo dobrze co daje efekt taki ze plastiki nie trzaskaja po tych dziurach. mk3 straszna twarda taczka ale jezeli do gwintu to wez mk3. choc ja jakbym nie mial potrzeby na kase w tym momencie za chiny bym nie odszedl od audi. w audi skrzynia pracuje leciutko i biegi wchodza jak w maselko i skrzynia króciutka co pozwala na dynamiczna jazde autem. w mk3 mimo wymiany synchronizatorów w skrzyni i zmiany oleju skrzynia dalej dawala wiele do zyczenia... rozrzad miedzy tdi w golfie a tdi w audi cena chyba nie cale 50zl roznicy z tego co pamietam. kompletny rozrzad z filtrem olejowym i olejem do audi wyszlo mnie 420zl wiec mysle ze w golfie tdi by bylo podobnie. moral odemnie jest taki ze na twoim miejscu nie kupilbym za 12k mk3 do tego bialas??!! ale decyzja nalezy do ciebie
[ Dodano: 2011-10-09, 20:11 ]
i tu rodzi sie twoj kolejny problem nie kupisz nie zajechanego tdika w golfie bo to juz dzis graniczy z cudem
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 712 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-10-09, 19:13
i bierz golfa od 1.8 w gore ewentualnie 1.6 ponoc 2.0 sa fajne a prawie nie ma roznicy w spalaniu wzgledem 1.8 tylko kwestia czesci czesci i jeszcze raz czesci.
pamiętaj jeszcze jedno audi nie zardzewieje a mk3 na pewno
kolejna rzecz o ktorej zapomnialem. znajdziesz nie szpachlowanego sztuka bedziesz sie cieszyl. moj byl uderzony ale byl wymieniany caly blotnik i malowany w holandii bez rzezbicieli w polsce. a golfa żarło z kazdej strony
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}