Silnik: brak
Wysłany: 2010-05-28, 21:31 co sadzicie o tym MK3 20 Jahre
witam. poszukuje mk gti.
zastanawiam się nad tym zakupem. wiem ze cena sporo ale podejrzewam ze warto poniewaz sporo doinwestowane auto i z forum vwgolf.pl
http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C13266099
wyrazcie swoja opinie
Powiem tak po zdjeciach to góww.. widać a widać tyle żę auto szanowane nie zajechane ale to trzeba zobaczyć oczami powiem tak na 99% włascicećel szanował to auto mi osobiście najlepiej podoba się ta wersja tylko motorek afn.
Silnik: brak
Wysłany: 2010-06-08, 18:44
ogladalem go. . .
jest swietny, nic nie puka nie stuka silnik bardzo dobrze pracuje, balacha idealna. . . cene 10900 bo drzwi przerysowane wiec jeszcze dla mnie lepiej. . . tylko czekam teraz na kredyt
za 1500 juz by sie pocieszył ładną 2 a jak sie nie ma kasy to sie nie kupuje auta w benzynie sam tak myślałem porostu dziwi mnie to jak ludzie zamiast kupic auto z ekonomicznym sielnikiem wybieraja odwrotnie w zamian dostaja rok młodszy albo ma jeszcze elektryke z tyłu a na paliwo brak nie wiem jak jest u cb nie mówie ze bedziesz jak nie którzy tankował po 10 zł wiado nikomu się nie przelewa ale ja bym ci radził poszukać jakiegoś tdi i nie dlatego żę może niektórzy pomyslą bo ma taki ty też masz taki, gazu do takiego autka też bym nie założył jakoś nie lubie gazu nie mam do niego przekonania i mimo wszystko jaki by nie był w jakimś tam stopniu niszyczy silnik jeden mniej drugi bardziej ale zawsze.