Wysłany: 2011-03-20, 14:04 Co sadzicie o tym golfiku?
Witam!
Chciałem sie dowiedziec co sądzicie o tym golfiku, mam zamiar go kupic ale chcem zaczerpnac rady od osób które powiedza mi coś na temat tego auta.
[ Dodano: 2011-03-20, 14:06 ]
Kiedys czytalem ze golf 3 po 95roku miala montowane jajowate kierunki na blotnikach a ten ma prostakatne a jest z 97 roku czy to prawda czy ma jakies znaczenie lub jakas zasade montowania tych kierunkow?
Silnik: 1,6 AEA Pomógł: 14 razy Wiek: 28 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 482 Skąd: LKS
Wysłany: 2011-03-20, 15:30
W aukcji nie jest napisane ,że bezwypadkowy. Więc wszystko możliwe. A błotniki wymieniane na bank. Od 1996 roku każdy miał już owalne kierunki.
Ale to nie nowe auto więc nie wymagaj za dużo. Ale cena wysoka.
W aukcji nie jest napisane ,że bezwypadkowy. Więc wszystko możliwe
+ dla wlaściciela bo nie kombinuje
gello1 napisał/a:
Ale to nie nowe auto więc nie wymagaj za dużo. Ale cena wysoka.
za 97 ? 1,6 101km ? cena wysoka ? wydaje mi sie ze jeszcze zejdzie z ceny do 5500 i taka cena za golfa z tego roku to bardzo dobra cena
steryd415 napisał/a:
Kiedys czytalem ze golf 3 po 95roku miala montowane jajowate kierunki na blotnikach a ten ma prostakatne a jest z 97 roku czy to prawda czy ma jakies znaczenie lub jakas zasade montowania tych kierunkow?
Do października 1995 kwadratowe, od listopada 1995 owalne, oczywiście + - i mowimy o dacie produkcji nie o dacie rejestracji bo duzo osob mysli ze rejestracja to data produkcji
zobacz wlepke i podurznice czy nie robione
chyba ten rodzaj miał oryginalnie kubełki i podgrzewane dupska
Kubły miały i ten ma ... lecz podgrzewane nie każdy
Co do auta, może te błotniki są zamienione, warto sprawdzić podłużnice. Lecz co mnie najbardziej tutaj zaciekawiło i na plus to Golf na czarnych blachach robi wrażenie
Auto widać, że przez 12lat w rękach tego właściciela było na prawdę pielęgnowane.
Nie ukrywam, że sam bym się przejechał i zobaczył to auto
Silnik: 1,6 AEE Pomógł: 11 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 302 Skąd: Dębica
Wysłany: 2011-03-21, 09:34
Nie ma zbyt dokładnych zdjęć, żeby coś więcej powiedzieć ale wygląda nieżle na pierwszy rzut oka. Trzeba jechać i obejrzeć. Podzielam zdanie K@mila cena jak za ten rok, silnik , wyposażenie całkiem normalna. Błotniki wymieniane to fakt. Bardzo prawdopodobna opcja jest taka, że stare ruda jadła i właściciel wymienił oba błotniki więc to tylko na plus. Jeśli reszta blach wokoło ok to tylko potwierdzi moją teorie. Trzeba oglądnąć na żywo innej opcji nie ma, żeby się przekonać co to warte.
Po pierwsze jak wszyscy zauważyli-błotiniki były robione, po drugie,mam wątpliwości co do wersji Bon Jovi wogóle, bo nie ma wlepy pod lewą tylnią lamą, tylko ma tam napis GOLF(który powinien być pod prawa lampą), fotele nie są na bank kubłami-nie ma nawet kieszeni dolnych, ale kolorystyka siedzeń z BON JOVI, po trzecie:nie widziałem Bon Joviego z malowanymi listwami bocznymi, są zawsze czarne.
W moim Bon Jovi jest klima(występowała zamiennie z szybrem), której tu brak, w golfie BON JOVI wystepują reflektory przednie H1H1.
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Ostatnio zmieniony przez darkmen21 2011-04-12, 13:22, w całości zmieniany 1 raz
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków