Sporo argumentow do zbicia ceny: brak listw maskujących progi, ognisko rdzy pod tylna prawa lampa, ponad 300 tysiecy przebiegu, co widac po wlaczniku od swiatel i polamanej galce biegow, brak raczki od schowka, zaslepki ucha holowniczego w tylnym zderzaku. Przednia blenda to kosmetyka. Sprawdz podloge, pod plastikowymi progami bywa kiepsko ze stanem progow, a czasem podlogi. Ja bym odpuscil.
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
Hmm no pojechac pojade w ten piatek go obejrzec,kupowac nie musze A moze wy cos macie za taka cene?Chodzi mi glownie o auto w moich okolicach mniej wiecej-Mieszkam w Lidzbarku k.Działdowa(nie mylic z Lidzbarkiem Warminskim) warminsko mazurskie Pozdrawiam i nadal licze na pomoc
Powiem ci ze za ta kase to duzo spodziewac sie nie mozna, ostanio jezdzilem szukalem dla kumpla tez w takiej cenie i kupilismy wlasnie w lidzbarku ale tez troszke w niego wklada.
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2011-02-08, 15:33
wg mnie cos z przodem ma nie tak jak by błotnik uciekał szczelina nie równaz maskąi przednia lampa padażęra przestawiona względem maski zdezaka schowana bardzo
może dostał szczała i na hypcika robili zajrzyj na podużnice i progi a jak by miał pogięte łączenie progu od spodu niewiem jak to sie nazywa to będziesz miał je dy wymiany u siebie tak miałem i mechanik powiedziałze a przyszłosc dobrze jest sie połorzyc pod autem
auto swieżo myte lakier zmatiowiony ze starosci od słoneczka widac był próby reanimacji
odradzam ale zobacz
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Kamil a Ty czasem nie kupiłeś czerwonego golfa z lidzbarka ? silnik 1.4 benzyna ?
Nie nie ja mam swojego od 6lat w rodzinie i silnik AEA
ale wiem chyba od jakiego mowisz od handlarzyka co robi zdjecia przy plocie i domu.... kupilismy od niego w wakace granatowego 1.6
Jak masz pytania wal smiało, tyle nagolądałem sie tego ....
[ Dodano: 2011-02-08, 16:00 ]
Jak jedziesz zobaczyc tego golfa to najwaznieszy jest silnik i podloga no i czy jest w miare prosty, to bym sprawdzil dokladnie ... przy tym przebiegu silnik moze palic duzo oleju (ale oczywiscie nie musi), sprawdzic uszczelke pod glowica czy sie nie leje no i plyn chlodniczy...
Jak sie zdecydujesz to na stacje diagnostyczna sprawdzic amorki, zawieszenie, hamulce i zbijac cene ... za diagnoze zaplacisz 20zl ale warto to zrobic.
Nie jestem specjalistą ale patrząc na przód tego golfa wydaje mi się że był strzelony albo centralnie przodem albo prawą stroną przodu, więc jak będziesz oglądał to zwróć uwagę na przedni pas bo ten "kant" na zderzaku nie idzie w jednej linii z tą listwą pod światłami(a tak być powinno). Na moje oko ma cofnięty zderzak a co za tym idzie belka wzmacniająca może być lekko skrzywiona(wyprostowana) ale niech fachowcy się wypowiedzą...
Nie jestem specjalistą ale patrząc na przód tego golfa wydaje mi się że był strzelony albo centralnie przodem albo prawą stroną przodu, więc jak będziesz oglądał to zwróć uwagę na przedni pas bo ten "kant" na zderzaku nie idzie w jednej linii z tą listwą pod światłami(a tak być powinno). Na moje oko ma cofnięty zderzak a co za tym idzie belka wzmacniająca może być lekko skrzywiona(wyprostowana) ale niech fachowcy się wypowiedzą...
to nie auto za 300tys tylko za 3tysiace za tyle to nawet dobrego roweru nie kupi sie ...
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2011-02-10, 22:40
dobra dobra moje autko tesz miało wgniecenia tu klapa tam dżwi pare otarc a jednak nie było bite a tak wyglądało ale dac kobiecie cofac tyłem w garaż .. daje taki efekt
możemu tutaj polemizowac i wypisywac usterki które sąna zdjeciach a tobedzie zachalapane błotem a nie rdza .... bo i takie suda były
zobaczyc ocenic ale z kims kto ma taką fure i troche pojecia
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył