Silnik: 1.8
Wysłany: 2011-10-11, 05:49 tylko mi czy wszystkim
Witam mam takie pytanko wchodze na forum loguje sie pisze jakis post długi troszke czasu mija zanim napisze poczm daje wyślij a tu ze musze sie zalogować oki loguje sie ponownie ale tego co napisałem juz nie ma. I niestety trzeba pisać od nowa jak przedstawiałem wam golfa musiałem pisać 4 razy az wkoncu napisałem skopiowalem i pozniej szybko wkleiłem dodalem foty i weszło. Ale to nie jeden raz sie tak stało. O co kaman?
No ja tak nie mam. Obok miejsca do logowania jest coś typu "zapamiętaj" czy coś tego typu. Zaznacz tam i powinno być ok. Ja nawet jak odpalę kompa i wejdę na Golf3.pl to jestem od razu zalogowany. Nawet nie wiem czy pamiętałbym hasło, żeby się znów zalogować.
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2011-10-11, 15:00
chyba piszesz tak długo że zostajesz automatycznie wyglowowany jeśli nie dasz opcji zapamiętaj
nie wiem co za przeglądarkę używasz ale ja w takim wypadku po naciśnięciu wstecz wróciłbym do strony pisania postu i miałbym w niej tekst który napisałem. W firefoxie nie stracisz danych.