Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 17 Lis 2009 Posty: 2351 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2012-01-27, 05:03
Emiczka napisał/a:
wybaczcie ze się wtrącę najlepiej w 4 oczy i wyjaśnić albo słownie albo inaczej jak tam chcecie
Wybaczamy
Gdyby się dało to pewnie tak bym zrobił, z że kontaktu żadnego z kolegą nie mogłem znaleźć więc jest jak jest. W 4 oczy to raczej sobie nie pogadamy bo 514 km nie zamierzam jechać w sprawie kilkudziesięciu złotych
Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 17 Lis 2009 Posty: 2351 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2012-01-27, 14:38
papi90 napisał/a:
Czaro w kwietniu jest zlot vag wiec bd ja i barthez to moge pogadac z nim
BartheZz_3 napisał/a:
Staniemy przed haem1 i zaczniemy nawijac w tej sprawie to czasem pomysli ze czaro nas wyslal jako wykidajłów
Bez przesady. Nie będę o takie pieniądze robił takiej zadymy. Nie chodzi mi o zwrot kasy- bo na to nie liczę już, ale żeby każdy wiedział z kim ma do czynienia
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 615 Skąd: Wrocław/Bogatynia
Wysłany: 2012-01-28, 20:07
Sorry za ot, ale to jest żałosne, że ludzie potrafią za kilkadziesiąt a czasem i mniej złotych stracić szacunek i dobre zdanie o sobie, a co zyskują? Wrogów? Brak szacunku? Nie rozumiem takiego zachowania, piszę ogólnie ale Tobie haem1, też się dziwię..
EOT
Wysłany: 2012-01-28, 20:15
Teraz dopiero przeczytałem za co nasz gigant sprzedaży haem1, dostał worna od moda i powiem Ci kolego haem1 tyle, ciesz się że mam do Ciebie tak daleko bo w przeciwnym wypadku odwiedziłbym Cię z chęcią i zobaczył czy prosto w oczy też użył byś takich słów. Ale może kiedyś się jeszcze spotkamy...
Silnik: Dwu Litrowe Brandy
Wiek: 81 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 71 Skąd: Szukaj, a znajdziesz...
Wysłany: 2012-01-28, 20:25
czaro napisał/a:
Teraz dopiero przeczytałem za co nasz gigant sprzedaży haem1, dostał worna od moda i powiem Ci kolego haem1 tyle, ciesz się że mam do Ciebie tak daleko bo w przeciwnym wypadku odwiedziłbym Cię z chęcią i zobaczył czy prosto w oczy też użył byś takich słów. Ale może kiedyś się jeszcze spotkamy...
Bardzo chętnie bym się z Tobą spotkał . Bez słów byś mnie zrozumiał .
A więc jeżeli chcecie kupywać to kupujcie, a jeżeli nie to nie. Tyle z mojej strony
Silnik: Dwu Litrowe Brandy
Wiek: 81 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 71 Skąd: Szukaj, a znajdziesz...
Wysłany: 2012-01-28, 20:29
Lobus napisał/a:
Sorry za ot, ale to jest żałosne, że ludzie potrafią za kilkadziesiąt a czasem i mniej złotych stracić szacunek i dobre zdanie o sobie, a co zyskują? Wrogów? Brak szacunku? Nie rozumiem takiego zachowania, piszę ogólnie ale Tobie haem1, też się dziwię..
EOT
Mi szkoda by było w ogóle rozmawiać z ludźmi żeby robić ich na kilka PLN. Jeżeli kraść to miliony, a nie jakieś grosze. Ja już się wytłumaczyłem. Wszystkie osoby robiące ze mną interesy były zadowolone, a że wyszło tak, a nie inaczej to nie moja wina. Ja już się wytłumaczyłem z tego .