Chciałbym poruszyć temat logo, ponieważ jest to wizytówka forum, jak i klubu który tutaj razem tworzymy.
Nie podoba mi się, że w logo znajduję się wizerunek Golfa po dosc znacznych modyfikacjach (gleba, felgi, lampy). Nasuwa się pytanie czy jest to klub własicicieli VW Golfa 3 czy też klub tuningu tego auta (często wiejskiego).
Ciekaw jestem jak inni klubowicze na to patrzą, osobiście widziałbym w logo topową fabryczną wersję Golfa 3 - VR6, ewnetualnie XX Jahre.
Nie podoba mi się, że w logo znajduję się wizerunek Golfa po dosc znacznych modyfikacjach (gleba, felgi, lampy). Nasuwa się pytanie czy jest to klub własicicieli VW Golfa 3 czy też klub tuningu tego auta (często wiejskiego).
uważam że takie auto jest ok, ponieważ jest "zrobione ze smakiem" czyli wg jakiegoś wzorca niemieckiego stylu tuningu, wcześniej było przez jakiś czas foto seryjnego auta, być może za jakiś czas zmienimy je jeszcze na inne, na razie jednak zostaje tak jak jest
Adam.M, a może coś stworzysz ładnego to się umieści jako logo forum, nikt nie powiedział że to ma być wiecznie a zawsze można zmienić, jeśli już zakładasz taki temat daj wizualną propozycję nowego logo, ocenimy i może zmienimy na twoje
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5190 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-10-25, 17:18
nic nie zmieniajmy ,teraz jest dobrze ,a za niecałe 2 miesiace beda swieta i wtedy mozna dodac jakis odswietny element.Mi obecny baner sie bardzo podoba i nie widze potrzeby zmiany go .....
shibbyOP napisał/a:
Adam.M, a może coś stworzysz ładnego to się umieści jako logo forum,
Adam.M, dużo jest wersji golfów, wcześniej było logo jakie było. Zmieniliśmy je i jest dobrze, dla jednostki nie będzie zmian a poza tym, nawet jak zmienimy bo tak wyjdzie, to za jakiś czas znowu ktoś wpadnie na złotą myśl "zmiana logo" i koło się zamknie.
Więc na dzień dzisiejszy logo zostaje bez zmian.
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Adam.M [Usunięty]
Wysłany: 2010-10-26, 17:21
czemu odbieracie ze ja zadam zmian, zaczalem temat aby wiecej ludzi sie wypowiedzialo co sadzi
W sumie to nie tak dawno była zmiana zdjęcia w logo, więc na razie moim zdaniem nie ma sensu zmieniać. Ale gdyby były plany zmiany to można by zrobić coś w stylu ankiety gdzie można by swoje propozycje wrzucić a potem głosowanko. Ale na tą chwilę nie ma sensu zmieniać.
Silnik: 1.8 GT 90KM Pomógł: 7 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 488 Skąd: Śrem Ostrowo
Wysłany: 2010-10-27, 15:16
czaro napisał/a:
można by zrobić coś w stylu ankiety
w 100% popieram oczywiscie to logo bardzo mi sie podoba ale taka ankieta nie byla by glupia... zmieniac nie trzeba ale jak ktos ma lepszy pomysl na logo to przeciez moze zaprezentowac, co? to tylko moje zdanie... moderatorzy decydują
Jasne ankieta teraz i za jakiś czas znowu, już była mowa kiedyś o logo że zostanie stworzone i jak będzie zaakceptowane to pozostanie. Więc pytam się po co kolejny raz??
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA