Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-06-11, 09:49 podbijanie tematów
witam czy można by było usunąć opcję że nie można robić double posta w swoich tematach dziale mój golf? jest to w miarę denerwujące kiedy się dodać nowe fotki a swój post jest ostatni. jest tylko edytowany nie powoduje to podbicia tematu. w dziale mój golf temat jest nasz więc można sobie pozwolić na takie coś wg mnie. albo żeby nie robić śmietnika to dodać opcję kasowania posta i wprowadzić regułę że przy zrobieniu double posta kopiujemy to co było w poprzednim do tego nowego a stary kasujemy
wg. mnie jeszcze do sprzedaży można by takie coś dać. Bo po co mam kasowac stary temat i robić nowy z takim samym opisem?
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5190 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-06-11, 15:14
e2 napisał/a:
wg. mnie jeszcze do sprzedaży można by takie coś dać. Bo po co mam kasowac stary temat i robić nowy z takim samym opisem?
to nie wypali bo skoro ludzie nie pilnuja tematow ktore po czasie wygasaja i powinny byc usuniete ,to gdzie bedzie im sie chciało edytowac.
Prosciej im załozyc nowy temat .
no jak tam chcecie, na forum nexia.pl i vectra unlimited to się bardzo fajnie sprawdza z podbijaniem tematów.
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-06-11, 20:24
Snejk18 napisał/a:
Jeżeli ostatni post jest twój, to kasujesz go, i wtedy piszesz nowy, temat automatycznie idzie do góry... sprawdzone i praktykowane przezemnie
hmm nie zauważyłem opcji kasowania postu. czyli w zasadzie moja prośba została spełniona bo można robić to o co prosiłem jako ewentualność. ale fajnie by było jakby można było walić double posty:D (+1 +++++ XD )
jeżeli jesteś autorem ostatniego postu w temacie, to możesz ten konkretny post usunąć. Ale tylko ten ostatni. Posty pod którymi wypowiedział się już ktoś inny można tylko edytować.
Wysłany: 2010-06-12, 11:46
mani51 napisał/a:
killah napisał/a:
witam czy można by było usunąć opcję że nie można robić double posta w swoich tematach dziale mój golf? jest to w miarę denerwujące kiedy się dodać nowe fotki a swój post jest ostatni. jest tylko edytowany nie powoduje to podbicia tematu. w dziale mój golf temat jest nasz więc można sobie pozwolić na takie coś wg mnie
po jakiemu Ty to pisać?
chłopaki, ja rozumiem, że to tylko forum a nie literatura piękna ale zmiłujcie się bo przecież czasem można się spocić czytając takie posty...a może ja już za stary jestem
[ Dodano: 2010-06-12, 09:20 ]
Aczkolwiek uważam, że dyskusja na ten temat ma sens. Sporo tematów umiera w ten sposób, że ktoś np pisze, że coś tam sprawdzi i da znać, ale jak nikt nic w danym temacie nie napisze oprócz niego to temat spada coraz niżej idzie w zapomnienie. Później, się okazuje, że ten ktoś jednak napisał ale wyskoczyło w formie "dodano". Tak więc byłaby to dobra opcja w każdym dziale. Napewno da się tak zrobić, że każda zmiana, dopisek, edycja posta w jakimś temacie będzie skutkować pojawieniem się tego posta w nowych albo nieczytanych.
faktycznie dobra uwaga, już poprawiłem i nie ma łączenia postów jednego użytkownika jeśli pisze dwa razy pod rząd
Temat uważam za zamknięty
zaczynam cię lubić