logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3
 

W naszej ofercie tanie kwatery Zakopane z wyżywieniem Tanie Noclegi Zakopane Zobacz!

Poprzedni temat «» Następny temat
Niestety znowu TOMEK 84
Autor Wiadomość
daniel_dyla 



Silnik: 1Z bye bye MK3
Wiek: 25
Dołączył: 25 Mar 2010
Posty: 14
Skąd: Zakopane
Wysłany: 2010-05-26, 16:10   Niestety znowu TOMEK 84

Chciałem przestrzec wszystkich z forum przed kolega „tomec 1984” lub „TOMEK 84” (temat o koledze był też poruszany na forum) niestety niechętnie to robię ale… jak pan Tomasz niema zamiaru nic z tym robić to … Radze z tą osobą nie handlować , „kupiłem” ( przynajmniej zapłaciłem ) obudowę do filtra powietrza już ponad 3 miesiące temu i do tej pory jej nie dostałem. Sprzedaje coś czego niema, oszust i kłamca !! !
_________________
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=187245
 
 
 
Legionista 



Silnik: mk4 2.0 variant
Pomógł: 31 razy
Dołączył: 30 Gru 2008
Posty: 2442
Skąd: SFD
Wysłany: 2010-05-26, 16:50   

daniel_dyla, rozmawiałeś na ten temat z Tomkiem ? paczka została wysłana itp... trzeba informować o takich rzeczach ze (możliwe) oszukał user - dla mnie do wyjaśnienia sprawy powinien być przyblokowany ...
Jeśli oszukał cie to złość to na policje, nie dość ze odda ci kasę to jeszcze będzie musiał przyjechać do Twego miasta na Policje ...
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=0el6NPRfOl8 Legia Legia Albo Śmierć !!

Moje byłe mk3 GTI -> http://www.golf3.pl/topic...7829.htm#150845
 
 
 
PiJey88 
Administrator



Silnik: 2.8 VR6
Pomógł: 122 razy
Wiek: 24
Dołączył: 02 Lut 2007
Posty: 4443
Skąd: Truskaw/Warszawa
Wysłany: 2010-05-26, 17:20   

daniel_dyla, napisz mi PW z opisem sytuacji oraz dokładnymi nickami tego sprzedającego, zajmę się sprawą :ok:
_________________
Moje MK3 VR6 --> http://www.golf3.pl/topic...ey88-vt4392.htm
 
 
 
daniel_dyla 



Silnik: 1Z bye bye MK3
Wiek: 25
Dołączył: 25 Mar 2010
Posty: 14
Skąd: Zakopane
Wysłany: 2010-05-26, 17:39   

Legionista, rozmawiałem z nim na ten temat ale jak olewa moje wiadomości to ... a widziałem ze był na forum. Co do takich drastycznych metod to chyba szkoda, jest to za mała kwota wiec ... po prostu chciałem ostrzec innych użytkowników forum przed takimi osobami. gdyby to tylko mi się przydarzyło to bym sobie odpuścił ale widzę ze nie tylko ja bylem oszukany wiec niech się dowiedzą. Szkoda by było osoby która kupi od niego coś o dużej wartości i zostanie oszukana.
_________________
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=187245
 
 
 
Legionista 



Silnik: mk4 2.0 variant
Pomógł: 31 razy
Dołączył: 30 Gru 2008
Posty: 2442
Skąd: SFD
Wysłany: 2010-05-26, 18:16   

daniel_dyla napisał/a:
Co do takich drastycznych metod to chyba szkoda, jest to za mała kwota wiec


nawet jak cie oszuka na 1zl masz prawo zgłosić to na policje - a oni podejmą odpowiednie kroki
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=0el6NPRfOl8 Legia Legia Albo Śmierć !!

Moje byłe mk3 GTI -> http://www.golf3.pl/topic...7829.htm#150845
 
 
 
killah 



Silnik: AAM -> AGG
Pomógł: 27 razy
Wiek: 23
Dołączył: 03 Sie 2009
Posty: 2573
Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-05-26, 20:11   

kwota nie ma znaczenia
trzeba zbadać sprawę
_________________


Mój Mk3
 
 
 
Sivy 
GT Special



Silnik: ABS
Pomógł: 32 razy
Wiek: 30
Dołączył: 25 Cze 2008
Posty: 1036
Skąd: Güttstadt
Wysłany: 2010-05-26, 20:21   

Ja tez juz sie nauczylem, jak cos kupuje na forum to za pobraniem, mam towar w reku, place. Jest spokoj.
_________________
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
MK3
 
 
 
opolanin 
Junior Admin



Silnik: DIESEL
Pomógł: 49 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lis 2007
Posty: 2857
Skąd: OPOLE
Wysłany: 2010-05-27, 10:40   

Ja za pobraniem nie wysyłam, dlaczego?? powód prosty, ktoś się rozmyśla, nie odbiera przesyłki a ta wraca do mnie i jeszcze muszę znowu pokrywać koszty wysyłki tak więc kupujący są też nieuczciwi na tym forum
_________________
MK3 MATCH by Opolanin
!! REGULAMIN FORUM !!
3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
 
 
 
czaro 



Silnik: 1,8T
Pomógł: 29 razy
Wiek: 27
Dołączył: 17 Lis 2009
Posty: 2420
Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2010-05-27, 10:54   

Dlatego najlepiej kupować i sprzedawać na warunkach allegro. Ktoś się na coś decyduje, sprzedający wystawia przedmiot na allegro i wszyscy są siebie pewni. A jak coś jest nie tak to na wszystko mamy dowód. Pewny sposób i dla kupującego i dla sprzedającego. Takie moje zdanie.
_________________
Mój Goferek- były:
http://www.golf3.pl/topic...fe97aea9#246676
 
 
 
swatu 
VW VIRTUAL TUNING



Silnik: 1.6 ABU
Pomógł: 107 razy
Wiek: 29
Dołączył: 09 Wrz 2008
Posty: 5190
Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-05-27, 10:57   

czaro napisał/a:
Dlatego najlepiej kupować i sprzedawać na warunkach allegro.
nie radze juz nie raz byłem oszukany i teraz tylk kupuje od wiarygodnych ludzi .
_________________
>>MK III by Swatu<<
>> :!: Regulamin Forum :!: <<


>Klubowe wlepki<
>Klubowe kubki<

 
 
 
czaro 



Silnik: 1,8T
Pomógł: 29 razy
Wiek: 27
Dołączył: 17 Lis 2009
Posty: 2420
Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2010-05-27, 10:59   

Nie twierdzę że na allegro są sami uczciwi i nikt nie robi tam przekrętów bo takie rzeczy są wszędzie ale na pewno jest jest większe prawdopodobieństwo załatwienia sprawy pozytywnie niż dogadywanie się przez maile. Mnie jak na razie jeszcze nikt w wała nie zrobił na allegro i mam nadzieje że tak zostanie.
_________________
Mój Goferek- były:
http://www.golf3.pl/topic...fe97aea9#246676
 
 
 
Pro100 
(___]====(\X/)====[___)



Silnik: SDi
Pomógł: 23 razy
Wiek: 22
Dołączył: 22 Cze 2008
Posty: 1809
Skąd: GDA
Wysłany: 2010-05-27, 16:30   

Ja zostałem oszukany na vwgolf.pl koles o nicku seb_ek1 nazywa sie Sebastian Gondek wyslalem my kase za hbmy lamp nie ma tak jak i potwierdzenia nadania paczki sprawa jest juz na policji od jakiegos miesiaca tak ze mysle ze dobieraja mu sie juz do d...
_________________
Mk3 CL 1.4 60ps.
Mk3 GTi 2.0 16V ~ 139ps.
 
 
 
daniel_dyla 



Silnik: 1Z bye bye MK3
Wiek: 25
Dołączył: 25 Mar 2010
Posty: 14
Skąd: Zakopane
Wysłany: 2010-05-27, 16:56   

ale jak bym chciał nawet zgłosić to na policje to nie mam żadnego dowodu ze on mi coś chciał sprzedać, wiadomości na forum się już pokasowały, (tam wiadomości są chyba tylko na jakiś czas zapisywane) zostało mi tylko info z banku za przelew ....
_________________
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=187245
 
 
 
Advertisement Reklama

Posty: 999
Skad:...





Wyświetl posty z ostatnich:   




Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  






Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group Mapa Forum
deox v1.3 // Theme created by Golf 3 Klub Polska