Wysłany: 2010-05-25, 12:23 ile jeszcze nie będzie nazwy strony?
Bo zmienić logo w phpbb to zero filozofii, ale usunąć napis z nazwą strony i wciąż go nie dodać to już taka wyższa szkoła jazdy dla administratora forum? Po trochu drażni mnie " : Strona główna" zamiast "Golf 3 Klub Polska : Strona Główna".
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
e2, a co Ci to przeszkadza, poza tym chyba tylko Tobie? Przecież forum działa a to chyba jest najważniejsze, prawda?? Popraw mnie o ile się mylę, pozdrawiam i dziękuję za sugestię, postaramy się poprawić
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
bo są "normy" jak strona powinna wyglądać itp itd. Jak wchodzisz na stronę i wyświetli Ci się "welcome to the frontpage" zamiast "wp.pl" też nie zwrócisz uwagi? Są niestety rzeczy, które wyglądają brzydko i nie powinny mieć miejsca.
e2, A czy ja napisałem że temat olejemy??? Podziękowałem za sugestię i uważam że temat chwilowo zakończony
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Ale ja się odwołałem do części "co mi to przeszkadza" . Cieszę się, że się tym zajmiecie .
e2, No i spoko, każdy user ma prawo do wyrażania własnych opinii, po to jest ten dział, pozdrawiame2,
Silnik: NIE MA
Wiek: 31 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1310 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-05-25, 13:27
znając życie temat zostanie olany jak każdy inny przez administracje a próśb i pomysłów o jakie kol wiek zmiany było wiele i co temat szybciej umarł niż powstał a administracja zawsze pisze ze się tym zajmą od tak na odczepne i dla uspokojenia publiki
vankris, święte słowa chociaż logo przynajmniej zrobili lepsze niż te wcześniejsze.
vankris, sam to zrobiłeś i najeżdżasz niezle, niezle
e2, vankris, kierownicy zamieszania, macie rację administracja nic nie robi, wszystko zostaje po staremu i przynajmniej nikt się nie czepi , bo wiecie że My tu nic nie robimy
Silnik: NIE MA
Wiek: 31 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1310 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-05-25, 14:18
opolanin, nie zrozum mnie źle bo zdarza wam się ze zrobicie coś w słusznej sprawie sam nie raz dostałem warna od ciebie i to od tak może faktycznie zasłużyłem ale bywają takie sytuacje kiedy inni robią co im się żywnie podoba i zero efektów trzymania się regulaminu. a wiadomo ze admin i mod nie da rady być wszędzie w jednym miejscu ale jeśli już się zgłasza ze jest coś nie halo to niech za wyciągane z tego konsekwencje a nie robi się masło maślane
vankris, jest jakiś problem na forum, uważasz że ktoś przegina dawaj mi linka, piszesz kto i który post i warny polecą
Znów będzie kłótnia jak rok temu, bo ktoś komuś posta usunął? Jak tak to ja się wypisuję z interesu. Ciekaw jestem na ilu jeszcze motoryzacyjnych forach porusza się tak infantylne tematy.
W gwoli ścisłości: nie ja usunąłem tego posta.
Dział "Sugestie" śmiało wykorzystywany do napisania, że "administracja nic nie robi", że ma "wszystko w dupie" i "jak zwykle olewka". Dział ten służy do propozycji jakichś zmian i do tematu wystarczy pierwszy post...