Jako że pojawiła się opcja Google+ w postach na samej górze jeszcze przed tekstem postowym, mam pytanie
czy można ikonę Google+ przesunąć na sam dół, żeby to kulturalnie było pod tekstem użytkownika który napisał i trochę zmniejszone, lub wpakować to do mini panelu gdzie widnieje profil/pw/e-mali/gg/ i przeglądarki??
np:
lub
prosiłbym o wypowiedz innych na temat tej kwestii....
Silnik: 1.8 ABS + LPG było Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 16 Wrz 2008 Posty: 287 Skąd: Stegna
Wysłany: 2012-01-26, 22:22
Chyba nie warto próbować, bo na moje pytanie o to na SB dostałem odpowiedź:
sebaa napisał/a:
[Dzisiaj 19:08] sebaa: a w czym ten przycisk przeszkadza? zasłania tekst ? przeszkadza w czytaniu? taki sam powtarzający się element jak inny. no ale to Polska. tu na wszystko trzeba tylko i wyłącznie narzekać. nawet nie mając żadnych powodów
sebaa napisał/a:
[Dzisiaj 19:10] sebaa: przycis w żadne sposób nie wpływa na funkcjonalność, ani na jakiekolwiek zarobki. tylko i wyłącznie promocji konkretnej podstrony. gdy dla kogoś rozwiązanie problemu okaże się pomocne i ma konto w google, to może kliknąć. pomoże to innym w znalezieniu strony i rozwiązaniu problemu
Olać to że forum jest teraz nieczytelne ;f IMO, jeżeli to jest już promocja danej strony, to z logicznego punktu widzenia, powinna być po treści posta.
Wizualnie to +1 jest porażką, po prostu nie pasuje do wyglądu strony. A myślę że stronka jest tak dobrze wypozycjonowana, że nie potrzeba jej durnego +1 z gógla
Silnik: 1.8 /ADZ + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 396 Skąd: śląsk
Wysłany: 2012-01-28, 10:36
przyłaczę sie do zasugerowania przeniesienia tego 'przycisku' , strasznie mnie irytuje będąc nad tekstem , osobiscie jestem za podaną przez krystek.l, opcją nr 2