Drodzy koledzy i koleżanki mam do Was jedną prośbę, jeśli jesteście świadkami niemiłego incydentu na forum, proszę o niezwłoczne powiadomienie o tym fakcie administracji i nie wdawanie się w głupią dyskusję i prowokację, gdyż pod wpływem emocji i wy możecie dostać warna a sytuacja się napiętrzy a nie o to nam przecież chodzi. Jesteśmy tu razem na forum i myślę że każdy z nas chce się tutaj dobrze czuć i i przyczynić się choć w maleńkim procencie do poprawy kultury forumowej.
Dziękuję i pozdrawiam
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
opolanin, pewnie chodzi ci o temat reta i jego golfa( chyba przekręciłem nicka sorki). Po krótko uważam że samochodzik jest naprawdę niczego sobie( Reet powodzenia w modach ). A po 2-gie każdy z nas wsadza dużo serca w pracę nad autkami które tak kochamy i pieniędzy tyle ile może, chce a przede wszystkim robi SWÓJ samochód tak jak chcę. A po 3-cie jechanie kogoś o to że ma "gorszy" samochód od niego( trochę dłużej jest ta osoba na forum i miała czas wsadzić w samochód więcej pieniędzy ) i zastraszanie na forum to Panowie powiem wam że to jest PONIŻEJ WSZELKIEJ KRYTYKI. I pamiętajmy że pies który najgłośniej i najczęściej szczeka jest najmniej groźny. Tyle z mojej strony i na tym zakończymy. Pozdrawiam.