Dziś ponownie przylukany tajemniczy czerwony 5furtkowy golfik z czarnym grilem no name na blachach WB ....
Ponownie dziewczyna za kierownica i ponownie uciekła na swiatłach
Silnik: AEA 1.6 Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 19 Paź 2008 Posty: 372 Skąd: Dobre Miasto
Wysłany: 2009-05-26, 19:29
Wczoraj w Dobrym Mieście ul Warszawska miedziane mk3 za kółkiem starsza Pani, domniemam że auto syna, wlepka starszego typu jeśli takowa kiedyś była, niestety uciekła...to 2 golfik z wlepką w D.M.;]
...a ja dziś znów widziałam Kolegów z Poddębic, ten sam furacz i trzech chłopa w środku , pucować się kogo widziałam
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Adi [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-05, 11:49
Środa ul. Dickensa Igorr stojacy na swiatłach przy kościele
Pozdrowienia z czervwonego busa
wczoraj i przedwczoraj widziany zielony-metalic kombi z wlepa na lewym tylnym nadkolu jadący przez ulicę zalaną wodą w warszawie w wiadomościach w TVP 1 ciekawe kto to? kierowca płci męskiej
_________________ golf jest bogiem,
astra wrogiem.
~~VW~~!!
seb [Usunięty]
Wysłany: 2009-07-03, 18:05
macQ napisał/a:
wczoraj i przedwczoraj widziany zielony-metalic kombi z wlepa na lewym tylnym nadkolu jadący przez ulicę zalaną wodą w warszawie w wiadomościach w TVP 1 ciekawe kto to? kierowca płci męskiej
prawdopodobnie PRZEMAS z Mazowsze Squad on ma zielonego varianta.
Widziany Golf z paskami a'la XX Jahre 5d na LU w Krasnymstawie na os. jagiellońskim na ul.Litewskiej widziałem go przed chwilą,nie wiem kto to był ale miał 4umowe podkładki pod tablice i charakterystyczne 2 naklejki pod tylnymi lampami ''WRC''
idąc tym tropem mam wymieniać każdego kogo zobaczę z vwpomorze?
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Dziś około 18.30 widziałem naszego Admina PiJey88 w miejscowości Izbica Kujawska, około 200km od Warszawy... Golfik piękny na żywo, po prostu bajka a zwrócił moją uwagę bo taki wypucowany no i bra się rzuciła w oko Adminie gdzie Ty pędziłeś tyle km? Pewnie najechałeś na wypadek i musiałeś objeżdżać bo dzisiaj takie zamieszanie koło mnie, policja kierowała ruchem...