Dzisiaj na parkingu przed Kauflandem w Wodzisławiu Śląskim przylukany srebrny mk3 z forumową wlepką... w autku siedziały 2 osoby ale kierowcy nie było... pewnie na zakupach
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5190 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2008-10-19, 20:31
a ja was musze zasmucic gdyz w moim miescie z wlepkajezdze chbya tylko ja bo nikogo jeszcze nie widziałem az wstyd a tyle golfów si ekreci przez caly dzien a zaden z wlepka MASAKRA.
swatu, czepi, Dam88, TO JEST TEMAT WIDZIAŁEM , A NIE NIE U MNIE TAKICH GOLFÓW
bemo24 [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-21, 10:25
Ja widziałem Golfika jak jechałem z Płońsk w strone Ciechanowa trzymał sie mojej dupy cały czas..jak sklecałem w prawo strone dał klaksonem aptrze a tu wlepa vwgolf.pl ładnie zorbiony golfik..jak dobrze widziałem to chyba GTI i Jechał z dziewczyną
a ja was musze zasmucic gdyz w moim miescie z wlepkajezdze chbya tylko ja bo nikogo jeszcze nie widziałem az wstyd a tyle golfów si ekreci przez caly dzien a zaden z wlepka MASAKRA.
to chyba sie mijamy
_________________ my name is kokaine i'll mess up your brain if you know what i know
czerwoniutki golferek z wlepka forum widziany kilka razy w szczecinie na jakiejs ulicy w centrum (dopiero co poznaje szczecin) i raz pora wieczorna na ul. boh. warszawy pod akademikiem... (moj caly czas praktycznie stoi na boh warszawy pod akademikiem ds1 niestety bez wlepki jeszcze )
_________________ golf jest bogiem,
astra wrogiem.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 107 razy Wiek: 29 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 5190 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2008-10-23, 12:02
ja dzisiaj u siebie w Końskich widziałem przejezdzajacego golfa z wlepka tylko nie zauwazyłem kto prowadził jechal ul.spóldzielcza miedzy goz. 11-12 kierowca niech sie odezwie!!!!!!