Dziś o godzinie 9.38 w Płońsku stał na ziolony mk3 tdi w 5 furtkach na mławskich blachach MWL60** z wlepo forum.... przyznac sie co za gogóś he
pozdrawiam właściciela
Co ja się namęczyłem co by tego golfa ustrzelić na foto Jest na Katowickich numerach ale często widzę go koło mojego domu i w Skoczowie koło uliczy Cieszyńskiej i też na tej ulicy zrobiłem foto (parking koło kościoła Piotra i Pawła)
Przyznać mi się czyje to auto Może też być kontakt PW.
czarny golf z wlepa o numerach sci 09.... chyba, widziany dzisiaj ok. 6.45 na ulicy frysztackiej w cieszynie. Jechal z gory w strone ronda, minolem go mniej wiecej 250m od ronda ale niestety nie zdarzylem zrobic fotki.
Pozdrawiam posiadacza i czekam na wiadomosc moze byc na PW ,ladny golfik
czarny golf z wlepa o numerach sci 09.... chyba, widziany dzisiaj ok. 6.45 na ulicy frysztackiej w cieszynie. Jechal z gory w strone ronda, minolem go mniej wiecej 250m od ronda ale niestety nie zdarzylem zrobic fotki.
Pozdrawiam posiadacza i czekam na wiadomosc moze byc na PW ,ladny golfik
No całkiem możliwe kolego że to byłem ja... wprawdzie to było dawno ale pędziłem pewnie na 7 mą do pracy.... pozdrawiam