widzę, że nie zapomniałeś jak walnąłeś gafe do mojej przyszłej żonki
a tyś myślał ze to tylko forumowa przelotna miłość?
hehe pewnie ze pamietam pozdrow ja kiedys mialem kontakt z gadu ale chyba gdzies zaginal. myslalem ze tylko przelotowka a tu bach takie sadze powodzonka zycze
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Silnik: 1,9 TDI/1Z Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 985 Skąd: WGM / EL
Wysłany: 2012-01-24, 21:41
LukTychy napisał/a:
Mowa hehe pewnie że tak podeptam Ci stopy ale dam radę hahaha
tylko nie mocno by mogła ze mną tańczyć
czaro napisał/a:
Zawiniemy gorzałkę i w długą
nie ma tak łatwo Twoja rola wymaga dłuższej obecności
Golfik1986 napisał/a:
hehe pewnie ze pamietam pozdrow ja kiedys mialem kontakt z gadu ale chyba gdzies zaginal. myslalem ze tylko przelotowka a tu bach takie sadze powodzonka zycze
Golfik1986, porządne sadze i żadna przelotówka co do pozdrowień to już na pewno przeczytała i dziękuję ...wzajemnie
Silnik: 1,8 benzyna + gaz Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 17 Paź 2010 Posty: 70 Skąd: ŁÓDŹ
Wysłany: 2012-01-25, 22:52
bardzo dziękujemy za życzenia czaro a skąd Ty wiedziałeś? Kurcze znów miałeś racje ! wrrr..i znów musze ci ją przyznac Zrobię wszystko co w mojej mocy by jego życie było bez zmartwień a gdyby mnie się nie dokonca udawało, to nasz zaj....sty świadek nam pomoże wkoncu z jakiegoś powodu Ciebie wybrał ! Jesteś skazany na nas..Cieszysz się?