A ja polecę ci LG Flatron E2240T-PN lub coś z Sony. Samsung nie umiał robić bezawaryjnych podzespołów do komputera i nadal nie potrafi ich robić. Jest szeroki wybór różnych marek, dużo zależy od ceny ale nie bierz Samsunga. Chyba że telefon
killah, kup coś z Lg albo Samsunga, mają najlepsze matryce, oczywiście cyfrowy obraz, możliwość podłączenia przez HDMI, będziesz zadowolony
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
To zależy jaki potrzebujesz, najekonomiczniejszy jest lcd, najlepsze kolory daje crt lub led lcd, najtańszy w zakupie jest monitor crt ale jest duży i pobiera najwięcej prądu, jeżeli chcesz monitor panoramiczny to tylko lcd lub led lcd.
Mi podobają się monitory della, dają dużą swobodę ustawienia wysokości i kątu nachylenia monitora, oraz monitory lg flatron, były chyba nawet o odświeżaniu 100Hz (o ile dobrze pamiętam seria D)
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2011-01-05, 00:53
Matiuas napisał/a:
To zależy jaki potrzebujesz, najekonomiczniejszy jest lcd, najlepsze kolory daje crt lub led lcd, najtańszy w zakupie jest monitor crt ale jest duży i pobiera najwięcej prądu, jeżeli chcesz monitor panoramiczny to tylko lcd lub led lcd.
Mi podobają się monitory della, dają dużą swobodę ustawienia wysokości i kątu nachylenia monitora, oraz monitory lg flatron, były chyba nawet o odświeżaniu 100Hz (o ile dobrze pamiętam seria D)
Cały czas jestem za CRT 21'' ale jak obliczyłem sobie dzisiaj to miałbym ekran 20 cm bliżej niż teraz mam. Nie dałbym rady ogarnąć tego z tak bliska więc niestety ale odpada a bardzo chciałem wrócić do CRT.
killah, analogowy i nie wiadomo jaka będzie cena ale ja pisałem o monitorkach lcd
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
http://allegro.pl/prezent...1391405410.html
Użytkuje taki już ok. 2 lat i żadnych problemów z nim nie miałem. Nie wiem jak z jakością obrazu względem innych monitorów ale do biurowej pracy i internetu spokojnie wystarcza.