Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2011-02-23, 21:52 windows 7 sp1
elo
od niedawno można pobrać do Windowsa 7 dodatek sp1. Odważył się ktoś już z was to zainstalować?;d bo ja czekam na pierwsze komentarza co by znowu microsoft lipy jakiejś nie odwalił :d
killah, mam ori 7 i aktualizacje lecą mi automatycznie, to skoro jest sp1 to pewnie się zamontowało
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Nie wiecie czy sp ma coś w sobie ze wykrywa witaminki ? bo niestety oryginału nie mam i nie wiem czy instalować:P Ogólnie 3/4 aktualizacje robię i nic nie wyskoczyło ze mam pirata ale kto wie co jest w tym sp:P
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2011-02-28, 20:26
Gadom napisał/a:
Nie wiecie czy sp ma coś w sobie ze wykrywa witaminki ? bo niestety oryginału nie mam i nie wiem czy instalować:P Ogólnie 3/4 aktualizacje robię i nic nie wyskoczyło ze mam pirata ale kto wie co jest w tym sp:P
ten sp1 to nic innego jak zbiorcza aktualizacja złożona z innych co do tej pory wyszły.. i tyle
Silnik: 1,6 AEA Pomógł: 14 razy Wiek: 28 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 482 Skąd: LKS
Wysłany: 2011-02-28, 21:39
kwestia jekiego masz pirataGadom, są takie co po instalacji demo 30-dniowego trzeba zaaplikować aktywator i tutaj nie wiem jak aktualizacje na to reagują. A są takie już aktywowane i aktualizację przechodzi jak oryginał
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA