Silnik: 1,4 cl [ABD] Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 385 Skąd: zielona gora
Wysłany: 2010-06-20, 20:54
Ja przewaznie lowie na odrze na splawik bo mam niedaleko,lubie tez pochodzic ze spiningiem za szczupakiem lub na trok boczny za okonkiem ,jezior w LUBUSKIEM mamy duzo wiec jest gdzie
no ja też tradycyjnie na spławik ale czasem też na grunt lub spining
Właśnie się zastanawiam nad wyrobieniem karty, ale nie mogę się zebrać bo ciągłe łowienie na stawach już mnie nudzi, bym chciał ruszyć na jakieś jeziorko
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 233 Skąd: FNW Nowa Sól
Wysłany: 2010-07-20, 20:00
Temat już trochę zardzewiał ale zawsze można odświeżyć. Kartę mam od 91r i nie jeżdżę już tak często na rybki jak kiedyś ale jak coś mnie natchnie to wybieram się na Odrę a tam nigdy nie wiadomo co podejdzie z gruntu. Największa moja zdobycz to sandacz prawie 7 kg na Odrze wlaśnie. Może ktoś też zechce pochwalić się swoją największą zdobyczą ?. Pozdro.
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-07-20, 21:37
Ja tam nie będę się chwalić bo nie mam czym łapałem trochę lat ale jakiś wielkich sukcesów nie było. Teraz gdy mam samochód i mógłbym jechać na większe sztuki to mi trochę pasja przeszła ;d