Wysłany: 2009-10-29, 22:05 UWAGA , na co uważać w poszczególnych powiatach, POLICJA
witam , jak w temacie , chyba większość z Was przemieszcza się po całej Polsce , na lajcie , problem w tym że czasami zza krzaków może wyskoczyć jakieś nieoznakowane auto którego załoga uważa się za policje
piszcie moi drodzy z kąd jesteście i jakimi autami nieoznakowanymi poruszają się u Was misiaki
myślę że ten post będzie przestrogą i wiadomością dla wielu z Nas ponieważ nie jeden z nas nie raz jedzie sobie np. w kieleckie przejeżdżając np. przez powiat/miasto pińczów, częstochowa , i powiedzmy że nie świadomie jest śledzony / namierzany, kamerowany przez z tyłu jadące za nim auto nieoznakowane
powiat oleśnicki droga E8 auta nieoznakowane każde ma rejestracje z literką L na początku :
- opel vivaro blaszak w kolorze srebrnym metalic rej. DOL L50...
- opel vivaro oszklony (przyciemnione szyby na czarno) w kolorze szampańskim metallic rej DOL L 50...
- skoda octavia sedan w kolorze błękitnym metallic rej DOL L 50...
- daewo nubira kombi w kolorze czarnym rej. DOL L... 50...
- daewo espero srebrne metallic sedan rej. DOL L...
- polonez caro kombi w kolorze ciemnym zielonym metallic rej. DOL L 5...
- FIAT STILO W KOLORZE KAWOWYM METALLIC ( COUPE ) 5 DRZWI REJ. DOL L ...
- KIA CEED W KOLORZE SREBRNYM (HATCHBACK) 5 DRZWI REJ. DOL L...
U nas we Włoszczowie trzeba uważać na granatowe Astry II sedan z rejestracją TK i srebrna Vectra C z rejestracją TBU chociaż słyszałem że teraz była TK i że ją rozbili
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
aha tak dla jasnosci dodam ze zbytnio ta strona nie ma sie co sugerowac gdyz kazde auto ma ze 3 dowody rejestracyjne i podczas sluzby zmieniaja takze roznie mozna trafic
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Silnik: 1.9 TD Pomógł: 47 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 1344 Skąd: TJE
Wysłany: 2009-10-31, 23:09
U mnie w Jędrzejowie i w Kielcach często widuję
Procent napisał/a:
granatowe Astry II sedan z rejestracją TK i srebrna Vectra C z rejestracją TBU
oraz Astre Hb tą nową w kolorze złotym i czarne Mondeo - oba TK. I tu was zaskoczę ale fakt autentyczny stary Opel Corsa B w kolorze granatowym TSK.Wiem bo mandacik od nich dostałem dziś 300zł
krajowa droga nr5 wrocław poznan (wielkopolska)
czarna skoda octavia (230ps )
srebrny passat na tablicach PL..........
czarne mondeo na tablicach pl.........
_________________ Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic
Trasa Lublin-Krasnystaw-Zamość
granatowe Mondeo I sedan LU ...
srebrna vectra C ciemne szyby LU ...
srebrna vectra C ciemne szyby LKS 43AR
ciemna zieleń fiat bravo LKS 44AR
granatowy fiat bravo LZ ...
srebrna vectra C ciemne szyby LZ ...
no i kiedyś była taka akcja że fotoradar w żuku stał schowany...
Jeśli ktoś jeździ dostawczakiem , bądź ciężarówką to kręci się ITD ;
Lublin-Krasnystaw-Zamość
citroen c4 kawowy i czarny jeden i drugi na LU ...
Ostatnio zmieniony przez peciks220 2010-08-27, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
no na janosiku może coś jest ale to w sumie nawet nie jest 1/4 tego co u mnie na rewirze się kręci , tutaj bedziemy na bieżąco i w ciągłej aktualizacji żaden hunt nam nie podskoczy
Silnik: 1,9 TDI 90 km + Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 221 Skąd: Inowrocław
Wysłany: 2009-11-05, 21:06
w Inowrocławiu najbardziej znana jest srebrna vectra c o numerach CIN 02AS
2.8l V6 podobno w turbinie ile km....? z pewnością poezja Osobiście widziałem jak goni japońskie jednoślady ale czy łapie ... niewiem
Białystok i okolice
Mercedes- kolor beżowy (ponoc jest klasy C, ale nigdy go nie widziałem)
Vecra-są 2 srebrna i granatowa
Mondeo - granatowe (o 2-gim pierwsze słysze)
o vento tez pierwsze słyszę
jest jeszcze jakiś bus,ale też nie pamiętam marki i koloru
To ostrzeżenie dla tych co wybierają się do wschodnich sąsiadów
Myślę że lepiej było by stwozyc mape polski z miejscami gdzie ustawiaja sie z suszarkami(w skali częstotliwości 1-3,oraz z działającymi radarami(polowa to atray)
_________________ bliski dla bliższych z dystansem do wszystkich
no z tymi fotoradarami to podobno jest tak że wszystkie są tylko atrapami (obudowy) jedynie co jakiś czas przekładają moduł (aparat) robiący zdjęcia i wtedy to można nazywać aktywnym fotoradarem
[ Dodano: 2009-11-30, 19:00 ]
WROCŁAW - wlot drogą E8 od strony warszawy
opel vectra C po face liftingu sedan - kolor ciemno zielony metallic , zazwyczaj suszy koło korony na przystanku na wyżej opisanej trasie