no to juz jak w niemczech masz ceny gosc. to zyj dalej w przeswiadczeniu ze swojego szefa prywaciucha trza lizac po dupie
To czy liżesz tyłek szefa zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.
Jeżeli to szef przymusza Cię do takich czynności to wiedz, że jest coś takiego jak mobbing.
Cena paliwa w Polsce nie może być o 30% droższa od tej z Niemiec.
Nie wyobrażam sobie sytuacji w której Polak zamiast kierować się na wschodnią granicę, zmierza na zachód po tańsze paliwo.
Za jakiś czas US&A znajdzie sobie godnego siebie przeciwnika z ropą i mu ją odbierze. Jeżeli Iran uprzedzi USA, wtedy raczej nikt nie będzie sobie zawracał głowy kosztem jednego litra ON.
Historia lubi się powtarzać i za 10 lat zatęsknimy za obecna ceną.
Światowe zasoby ropy naftowej raczej się nie powiększają. W przeciwieństwie do zapotrzebowania.
Silnik: odpala.. Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 517 Skąd: ZSL , Koszalin
Wysłany: 2012-01-26, 22:24
takie tam 'pierdolamento' o tym ze zabraknie zasobów... kalumnie i tyle...
Gadają bo muszą... Gdyby nie było sztucznego nabijania cen , byłoby inaczej... Byłby taniej...
Golfik1986 napisał/a:
no to juz jak w niemczech masz ceny gosc. to zyj dalej w przeswiadczeniu ze swojego szefa prywaciucha trza lizac po dupie
Skoro jesteś ogarnięty i potrafisz sobie wache załatwić po taniości za psi grosz.. to spoko. Tylko po co się tym chwalić? Przycinasz gościa, on sierota nie zdaje sobie z tego sprawy... ok. Tylko po co takie rzeczy umieszczać na forach? Nie wiesz kto jest po drugiej stronie ekranu.. i kto może to przeczytać. Więcej rozwagi.
Silnik: 1.8 /ADZ + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 396 Skąd: śląsk
Wysłany: 2012-01-27, 16:18
Golfik1986, od tych 7.67 odejmij sobie 30% o których pisał GrZeChU91 i masz cenę u mnie , czytaj ze zrozumieniem. A co do lizania szefa po dupie - narazie jeszcze nie musze , nie ciśnie mnie i nie planuje zmieniac roboty ( propo wcześniejszego Twego wywodu ) - mi wystarczy moja skromna pensja
brakuje nam wiecej takich patriotow a niedlugo u nas bedzie jak za wschodnia granica bedziemy dymac caly dzien za bochenek chleba a mielismy isc w gore do zachodu popieram postepowanie
ja raz powiedzialem za duzo i tyle wyszczane na to mam zycie. porostu pokazuje wam ze jak macie diesla to mozna tanio jezdzic a nie plakac jak to drogo na stacji i jaki ja biedny jestem. realia tego kraju zmuszaja do tego zeby szukac takich rzeczy
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}