miałem już okazje takim śmigać... ino że miałem głupie wrażenie że tyłek ma coś szeroki na zakrętach.... ale to raczej sentyment do zgrabnych tyłów
a jakie serduszko?
Powiem szczerze, że u nas przyjeżdżają na VAGa Ibizy z tych roczników i również coraz bardziej zaczynają mi się podobać te auta Wiem, że Coupe to nie jest często spotykane auto owych modeli, lecz czy nie lepiej właśnie 3-drzwiową Ibizę ;>
Jeśli za bardzo odbiegam od tematu, przepraszam
tez bralem pod uwage takiego seacika ale z silnczkiem AFN z TDIkiem tanie jak barszcz (w porownaniu z golfem) tego ktorego ogladalem w afn gosciu chcial 7tys z 1999roku tylko blacha do roboty byla
z drugiej strony moj znajomy mial cordobe i w zimie cyrki z tym autem sie dzieja zamarza wszystko doslownie wszystko bywalo tak ze nie mogl sie wogole dostac do srodka wiele razy pourywal ciegna w zamkach takie sa cienkie
widocznie nasz klimat mu nie sluzy. slyszalem ze wielu ludzi ma z nimi problem w zimie.
tez bralem pod uwage takiego seacika ale z silnczkiem AFN z TDIkiem tanie jak barszcz (w porownaniu z golfem) tego ktorego ogladalem w afn gosciu chcial 7tys z 1999roku tylko blacha do roboty byla
to Ty mówisz jeszcze o tym starszym modelu przed FL pewnie