Silnik: 1.8 /ADZ + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 396 Skąd: śląsk
Wysłany: 2012-01-14, 13:36 Rozrywka online
Wbrew tytułowi nie miałem na mysli klikanie w linki prowadzące do serwerów z stronami typu
"gorące czterdziestki " czy "nieokiełznane sąsiadki" . Na myśli mam gry . Gry online w moim wieku jak to moja żona powiedziała są gorsze od podgladania filmów xxx . Czy któryś z Was w coś pyka ? W co ?
Ja często w Combat Arms . na razie tylko w CA .
W przerwach między nauką, uczelnią, a pucowaniem golfa. Gram w Pokera na stronach typu kurnik itp. Oraz może wstyd się przyznać ale lubię sobie pyknąć partyjkę w DoT-ę.
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2012-01-16, 13:47
BartheZz_3 napisał/a:
heh ja pykam w strategie i RPG Skyrim sie dopiero sciaga, Killah dobra ta gra
Civilization, Gothic i tego typu gierki
skyrim to najbardziej epicka gra w jaką grałem od czasu obliviona a wcześniej morrowinda. Nie pamiętam by jakąś offline gra mnie wciągnęła tak jak skyrim oblivion i morrowind. Mam już jakieś 150 godzin nabite w skyrima i nadal jeszcze dużo do zrobienia a potem przejdę od nowa
thomasg napisał/a:
dominico, OGAWA - czesto wyzrucaja mnie z roomów bo mysla ze hackuje z AK matoły i camperzy
jakos CA bardzie mnie wciągneło niż CS , może to inna grafa ? a hackują tu i tu tak samo