Klub zakladaja ludzie, wiec ich data przylaczenie to pewnie zalozenie klubu. Ja za mlody stazem jestem, zeby wiedziec, niech PiJey88 napisze http://www.golf3.pl/members.htm
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
To wiem tylko chodziło mi o jakąś właśnie konkretną datę od kiedy istniejemy w sieci, czyli od kiedy można wejść na naszą stronkę. Chociaż w sumie to niekoniecznie musiała być od razu stronka bo może paru gości wcześniej sobie założyli ten Klub a potem mogła powstać stronka.
Można by gdzieś umieścić taką datę- to jest pierdułka ale tak mi przyszło do głowy.
Można by gdzieś umieścić taką datę- to jest pierdułka ale tak mi przyszło do głowy.
uważam że spoko pomysł,szczerze mówiąc głupio przyznać,ale kto to wogóle zaincijował, dzisiaj powinien być domny z siebie Bo naprawdę, wiele baardzo ciekawych i pożytecznych rzeczy można się tu doszukac
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
proszę, zero filozofii, w odkryciu kiedy powstało forum (klub).
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
a po co ? bo moim zdaniem do zycia to nie potrzebne niby rocznica, 4lata beda w styczniu ale to inna rzecz mozna byloby zrobić ... ale to zostawmy władzom
Ostatnio zmieniony przez K@mil 2010-12-02, 20:44, w całości zmieniany 1 raz