a powiedz jakie auta dzis sa super i za kilkanascie lat wytrzymaja z taka kondycha mam kumpla przedstawiciela i opowiadal sytuacje ze swojej firmy wzieli nowe fordy mondeo dla nich 2 lata fura jezdzila i poszla zmiana na inna marke po 2 latach w dwoch miejscach zaczal mu rdzewiec problemy z silnikiem wtryski zaczely padac a nakrecil nim prawie 200tysi przez ten czas
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Radi mk3, podpisuję się dwoma rękoma, nogami i wszystkim innym. Nie ma to jak niezniszczalne beczki i całe serie typowych starych, kanciastych i brzydkich merców, które nawet na oleju z biedronki pojadą
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
a powiedz jakie auta dzis sa super i za kilkanascie lat wytrzymaja z taka kondycha mam kumpla przedstawiciela i opowiadal sytuacje ze swojej firmy wzieli nowe fordy mondeo dla nich 2 lata fura jezdzila i poszla zmiana na inna marke po 2 latach w dwoch miejscach zaczal mu rdzewiec problemy z silnikiem wtryski zaczely padac a nakrecil nim prawie 200tysi przez ten czas
To ja ci powiem, auta którymi nie jeżdżą przedstwiciele handlowi. przedstawiciel handlowy zajechałby każde auto w 2 lata czy to w obecnym czasie czy w latach 80-ych jakby był taki zawód.
Artykuł bardzo fajny.pozdrowienia dla Pani Dagmary
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
mysle ze tyle az nie no chyba że poleciał byś po częściach tylko z ASO
no a o czym mowimy jak nowka to nowka nie
darkmen21 napisał/a:
To ja ci powiem, auta którymi nie jeżdżą przedstwiciele handlowi. przedstawiciel handlowy zajechałby każde auto w 2 lata czy to w obecnym czasie czy w latach 80-ych jakby był taki zawód.
zajechanie zajechaniem wporzadku masz racje bys byl sam bys musial petowac te auta bo czas goni ale zeby po 2 latach na prawie ze nowej furze byla rdza no stary cos chyba nie halo jest co
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków