Witam, zastanawiam się w jakich wersjach wychodziły np projektorki helli albo np Helle black magic, crazy color albo te zielone, niebieskie itd... może jest jakaś lista rzeczy które były za dopłatą do golfa i ile kosztowały? PozdraVWiam
Ciezko powiedziec poniewaz golfik wychodzil w bardzo bardzo duzych egzemlarzach np wersja GL a wyposazenie lepsze niz w GT klient chcial zaplacil to dostał
czy hella black takie jak w GT, GTI nie słyszałem żeby ori w jakiś wersjach montowali projektory czy HBM były to wyroby które można było sobie dokupić jak i teraz można
Silnik: Lezy na Palecie Pomógł: 16 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 1379 Skąd: GSL
Wysłany: 2010-11-05, 15:16
niestety ale projektorów ani crazy colors ani HBM nie szły w zadnych golfach z fabryki to byla opcja do dokupienia ktos chcial inne lampy to szedl i kupował i wymieniał
[ Dodano: 2010-11-05, 15:17 ]
mroova napisał/a:
Ja mam Golfa z Niemiec i z tego co wiem, to jeździł nim starszy człowiek... Żeby on władował HBM?:P Tam było wszystko seryjne.
moje auto tez jest z niemiec miał je facet 56 letni i co było zglebione na projektorach
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków