Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-08-28, 14:31 pytanie o roaming
Joł
Chcę sobie aktywować roaming w plus.
Na jednym serwisie znalazłem taki opis:
Aktywacja roamingu możliwa jest przez Użytkowników posiadających stan konta
minimum 5 PLN wraz z podatkiem VAT i pozostającym w okresie ważności.
Każdorazowa aktywacja roamingu kosztuje 5 PLN brutto. Aktywacji można dokonać
wyłącznie w sieci Plus GSM korzystając z usług Krótkim Kodem: *101*11# i
naciśnięciu przycisku \"zadzwoń\".
co to znaczy każdorazowe? czy w plusie roaming jest na określony czas uruchamiany? Potrzebna mi ta informacja bo niedługo spadam do raichu.
np. Na dzien dzisiejszy Roaming masz wylaczony.. Dzis wlaczasz placisz 5zł za trzy miesiace np go wylaczasz... ale Za dwa lata znów jedziesz i wlaczasz znow placisz 5zł.
Kazdrowazowo czyli jak uruchamiasz usluge to za to placisz mozesz to robic np trzy razy na rok i trzy razy zaplacisz 5zł
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-08-28, 14:38
K@mil napisał/a:
np. Na dzien dzisiejszy Roaming masz wylaczony.. Dzis wlaczasz placisz 5zł za trzy miesiace np go wylaczasz... ale Za dwa lata znów jedziesz i wlaczasz znow placisz 5zł.
Kazdrowazowo czyli jak uruchamiasz usluge to za to placisz mozesz to robic np trzy razy na rok i trzy razy zaplacisz 5zł