Siemka chłopaki
wiem że wielu z was z nich korzysta... ja np wiele zakupów robię na allegro i zawsze można wklepać sobie tam aktywne kody PayBack, ale ostatnio nic mi nie przychodzi na maila..
jeśli ktoś również je zbiera i dostaje kupony z kodami na allegro to niech się podzieli nimi tutaj tu... szukałem na allegro ale tylko jeden znalazłem aktywny...
POS121 500pkt ważny do 31-01-2012 – zakup za min. 100zł
www.payback.pl jedz np na BP zaloz sobie karte i za kazde tankowanie zbierasz punkty, dodatkowa jest masa innych sklepów zwyklych jak i internetowych np allegro. Za kazdy zakup zbierasz puntky. Jest tez duzo kuponów gdzie dodaja Ci ekstra punkty. Potem wymieniasz te punkty na rózne gadzety. Ja np ostatnio wymieniłem na: http://bpkatalog.pl/s,13,...aProduktu=black
kupony nie są przypisane tylko do jednej osoby
nr kuponów są dla wszystkich takie same, tylko jeśli raz użyjesz kodu na daną kartę to drugi raz już nie użyjesz...
te punkty PayBack to coś takiego jak karta VITAJ tyle że paypack idzie szybciej zbierać punkty...
np poprzez allegro, bp, tp, orange, i masa innych sklepów np real albo empik itp...
a dzięki tym kuponom jak np kupisz coś za 100 zł to powiedzmy że dostaniesz tylko 30 pkt, a jak wklepiej kod to możesz dostać w zależności jaki 250 albo 500 pkt...
a potem wymieniasz na nagrody
______
Ja mam zwykłego fona... a na maila mi wysyłają kupony raz na jakiś czas albo pocztą co pare miesięcy...
dlatego jak ktoś czasem na maila by dostał albo pocztą... coś na allegro to z chęcią skorzystam bo dużo kupuje i tym samym podwoje pkt
Tey to na BP s tanie te nagrody, na Orlenie za tyle punktow to drozdzowke kupisz, nie no przesadzam ale wiecie o co kaman...
Hmm rzadko robie zakupy na Allegro tym abrdziej nie tankuje na BP... wiec chyba mi sie nie przyda
BartheZz_3, no jeśli chodzi o mnie to połowa punktów sama mi przychodzi hehe bo tak:
- allegro - wiadoma sprawa...
- orange - płace co miesiąc rachunki online i same mi się naliczają
- bp - co zatankuje to już leci (i szybciej pkt idzie nabijanie niż na orlenie te ich witaj)
- real - jak jestem w 3mieście to zawsze co wejdzie
- jysk - jak jakieś graty domowe kupuje, świeczki czy coś
- multikino - tu punkty same lecą jak głupie, a jak idziesz w 5-10 osobowej grupie i każdy jakie zarcie weźmie to wychodzisz czasem z 500-1000 punktami hehe
więc jak se podsumuje to z 6 różnych źródeł ciągnie punkty.... więc jest wielka różnica jak na karcie Vitaj.... i masz większą pulę nagród do wybrania...
i np możesz nagrode wziąść za 5 tyś pkt... nawet jak masz 2 tyś pkt, to resztę gotówką dopłacasz i nagroda twoja, a w Orlenie tego nie ma...