logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Próba Włamania
Autor Wiadomość
Ryjek 

Silnik: 1.8 ABS
Wysłany: 2011-07-22, 10:20   Próba Włamania

Elo mam pytanie miałem próbe włamania do auta, przyjechali Policjanci zeznanie zlozylem straty kazali wycenic to strzelilem 400 zeta. kazali zbierac rachunki. i tu problem jak ja mam zbierac rachunki jak wszystko sobie sam zrobilem, wiadomo tam klamka na szrocie kupiona puszka farby wymieszana to nawet 50 zeta nie perzekracza, wiadomo ze jakbym to dal do blacharza potem lakiernika i kupil nowe czesci to by wyszlo te 400 ale nie mam kasy zeby tyyle wydawac zwlaszcza ze nikt mi tego nie odda.
Wiec moje pytanie co teraz jak to wykminic?

sirGrzesio 
Avenue

Silnik: ABU
Wysłany: 2011-07-22, 10:42   

pojedź do jakiegoś blacharza i lakiernika i zagadaj czy i za jaką opłatą wystawiłby Ci rachunek za wykonanie usługi

K@mil 
POMOCNIK

Silnik: .
Wysłany: 2011-07-24, 19:07   Re: Próba Włamania

Ryjek napisał/a:
Elo mam pytanie miałem próbe włamania do auta, przyjechali Policjanci zeznanie zlozylem straty kazali wycenic to strzelilem 400 zeta. kazali zbierac rachunki. i tu problem jak ja mam zbierac rachunki jak wszystko sobie sam zrobilem, wiadomo tam klamka na szrocie kupiona puszka farby wymieszana to nawet 50 zeta nie perzekracza, wiadomo ze jakbym to dal do blacharza potem lakiernika i kupil nowe czesci to by wyszlo te 400 ale nie mam kasy zeby tyyle wydawac zwlaszcza ze nikt mi tego nie odda.
Wiec moje pytanie co teraz jak to wykminic?

a złapali sprawdze ? jak nie to nie zawracaj sobie narazie tym głowy...
Nawet jak złapią i mu udowodnią to bedzie mial sprawe i dopiero bedziesz musiał podać kwote lub naprawe mienia...

Golfik1986 
LICZY SIE TYLKO ZAWISZA [Z]

Silnik: a4 avg
Wysłany: 2011-07-24, 21:40   

tak za duzo nie mysl na ten temat bo sie zamyslisz mi w skodzie wybili 2 szyby przednia i boczna na pieskowni podalem sprawcow bo widzialem jak uciekali a dzien przed na ulicy sie do nich zasadzilem i przyszli mi w odwecie rabnac szyby po miesiacu przyszlo z pieskowni sprawa umozona z braku dowodow poniewaz opieralem sie na domniemaniach bo poznalem ich tylko po bluzach wiec olej to dzieci z tego nie bedzie...

Ryjek 

Silnik: 1.8 ABS
Wysłany: 2011-07-24, 22:08   

olewam autko zrobione, tylko policjant mi gitare zawraca zebym cos przyniósł:p powiem mu ze sam se to robilem i rachunku przeciez samemu sobie nie wystawię

sprawca nie złapany nawet śladu nie ma po nim znaczy to szajka jakas bo 20 aut łykneli jednej nocy :shock:

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu