Wysłany: 2012-01-21, 23:40 prawko na dwa miesiące !!!
trochę już po fakcie, ale cały czas człowiek zabiegany, i tylko czasami w weekend mam troszkę czasu, więc dopiero teraz Wam to pokażę
Sytuacja prawie że kabaretowa, kolega zdał prawko za 1-wszym razem (farciarz), wszystko elegancko, pojechaliśmy po odbiór, wszystko cacy, kumpel happy bo plasticzek jest , ale coś mnie podkusiło i wziąłem od niego prawko żeby oblukać, bo niby to samo a jednak ciekawi patrze na odwrót i szczena opada, jako że kolega nosi okulary to prawko miał terminowo na 5 lat, a tam data 28.10.11-31.10.11. No i cała euforia opadła, niby dostał przed pokwitowaniem odbioru sprawdzenie wszystkiego, no ale chyba sami wiecie jak to było z Wami gdy obieraliście swoje wymarzone prawko przynajmniej tak było ze mną, człowiek w niebo wzięty, podniecony, człowiek patrzy żeby jak najszybciej wyjść żeby tylko się nie rozmyślili no a wracając to sedna, cała wina była po stronie lekarza, który wypisywał całe te papierki, dziadek stary, już dawno powinien odpuścić sobie prace i odejść na zasłużoną emeryturkę, ale nie bo po co. Po prostu dzidziuś tak nieczytelnie wypisał datę, że zamiast dostać prawko na 5 lat kolega dostał tylko na 2 miesiące, najgorsze to że trzeba było jeździć za lekarzem, wykładać znowu kasę na wyrobienie prawka i załatwiać papierki. Niby nic takiego a jednak można się wkur... zdenerwować ;D poniżej załączam foto jak by ktoś nie wierzył
Golfik1986, brawo kolego napisz naj lepiej na każdym forum że tak idzie bravo i uderz sie czymś ciężkim w łeb .
czy ty nie palisz zbytnio na gar?? 20 osob robilo ze mna C i kazdy wchodzil kladl 100 i wychodzil. jak sie gosc chowasz gdzies na wiosce to nie wiesz jakie sa polskie realia. zmien jak najszybciej zameldowanie bo cie oszukuja
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Golfik1986, brawo kolego napisz naj lepiej na każdym forum że tak idzie bravo i uderz sie czymś ciężkim w łeb .
czy ty nie palisz zbytnio na gar?? 20 osob robilo ze mna C i kazdy wchodzil kladl 100 i wychodzil. jak sie gosc chowasz gdzies na wiosce to nie wiesz jakie sa polskie realia. zmien jak najszybciej zameldowanie bo cie oszukuja
Napisz jeszcze dane lekarza który tak świetnie bierze Takie rzeczy jak wiesz jak sie załatwia to zostaw dla siebie a nie publicznie .To teraz wszyscy forumowicze będą wiedzieli dlaczego załatwiasz take rzeczy na lewo bo musisz mieć w ,,tym garze'' nie równo i musisz za kase załatwiać. WSTYD.PL
aha, jak coś to wiem jak jest w mieście bo od urodzenia mieszkam ,i jak coś to pracuje zawodowo za kierowcy jeżdżąc solówką i wiem jak sie załatwia takie rzeczy lecz nie wypisuje takich rzeczy bo świadczy to tylko o samym sobie.
ale glab?? toc ci tlumacze ze to nie bylo zalatwiane tak lekarz podszedl do sprawy i szczam na niego osobiscie bo bije takie siano o ktorym nie mamy pojecia i twoja i moja wyplate robi w 30min... a zeza nie mam okularow tez nie a wzrok swietny takze nie musialem tego zalatwiac poprostu trafilem na taka szkole.
mariusz325 napisał/a:
zawodowo za kierowcy jeżdżąc solówką
i co teraz mam do ciebie guru mowic bo masz golfa i jezdzisz solowka chlopie po co ta spinka jeszcze zylka peknie i sie skonczy jezdzenie solowka a zacznie ogarem i co ty wtedy zrobisz
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
ale glab?? toc ci tlumacze ze to nie bylo zalatwiane tak lekarz podszedl do sprawy i szczam na niego osobiscie bo bije takie siano o ktorym nie mamy pojecia i twoja i moja wyplate robi w 30min... a zeza nie mam okularow tez nie a wzrok swietny takze nie musialem tego zalatwiac poprostu trafilem na taka szkole.
mariusz325 napisał/a:
zawodowo za kierowcy jeżdżąc solówką
i co teraz mam do ciebie guru mowic bo masz golfa i jezdzisz solowka chlopie po co ta spinka jeszcze zylka peknie i sie skonczy jezdzenie solowka a zacznie ogarem i co ty wtedy zrobisz
głąb chłopie toś ty jest i większego nie ma i nie musisz do mnie mówić guru a o zdrówko moje sie nie martw, ja załatwiam na legalu gorzej ty masz.Wrzuć na luz bo ci spalanie wzrosło.
Kończe ten spam bo sie administracja zaraz wtrąci.
I pozdro dla lekarza.
mi 7 lat temu też pewien lekarz powiedział ze takim młodym chlopakom daje na 5 lat, dziewczynom daje na czas nieokrślony bo są mądrzejsze oczywiście poszedłem po nowe zaświadczenie do innego lekarza i odradzałem każdemu tamtego
Golfik1986 napisał/a:
jak sie gosc chowasz gdzies na wiosce to nie wiesz jakie sa polskie realia. zmien jak najszybciej zameldowanie bo cie oszukuja
przekrety szybciej są na wioskach w miastach bardziej sie pilnują
Nie potrzebnie te przepychanki o tego lekarza......Jak Ci robi Badania i jestes zdrowy i mowisz ze chce bezterminowo......A jesli Ci powie ze Nie to powiesz ze dziekujesz i wychodzisz.....