logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
prawko na dwa miesiące !!!
Autor Wiadomość
Ev1L 

Silnik: 1.8
  Wysłany: 2012-01-21, 23:40   prawko na dwa miesiące !!!

trochę już po fakcie, ale cały czas człowiek zabiegany, i tylko czasami w weekend mam troszkę czasu, więc dopiero teraz Wam to pokażę :D

Sytuacja prawie że kabaretowa, kolega zdał prawko za 1-wszym razem (farciarz), wszystko elegancko, pojechaliśmy po odbiór, wszystko cacy, kumpel happy bo plasticzek jest , ale coś mnie podkusiło i wziąłem od niego prawko żeby oblukać, bo niby to samo a jednak ciekawi :P patrze na odwrót :shock: i szczena opada, jako że kolega nosi okulary to prawko miał terminowo na 5 lat, a tam data 28.10.11-31.10.11. No i cała euforia opadła, niby dostał przed pokwitowaniem odbioru sprawdzenie wszystkiego, no ale chyba sami wiecie jak to było z Wami gdy obieraliście swoje wymarzone prawko :D przynajmniej tak było ze mną, człowiek w niebo wzięty, podniecony, człowiek patrzy żeby jak najszybciej wyjść żeby tylko się nie rozmyślili :hyhy: no a wracając to sedna, cała wina była po stronie lekarza, który wypisywał całe te papierki, dziadek stary, już dawno powinien odpuścić sobie prace i odejść na zasłużoną emeryturkę, ale nie bo po co. Po prostu dzidziuś tak nieczytelnie wypisał datę, że zamiast dostać prawko na 5 lat kolega dostał tylko na 2 miesiące, najgorsze to że trzeba było jeździć za lekarzem, wykładać znowu kasę na wyrobienie prawka i załatwiać papierki. Niby nic takiego a jednak można się wkur... zdenerwować ;D poniżej załączam foto jak by ktoś nie wierzył :D

GrZeChU91 
Varia(n)t

Silnik: 1.9 TDI 110PS
Wysłany: 2012-01-22, 09:33   

Ev1L, na mam wade wzroku nosze szkła -3 i mam prawko bezterminowo.A posiadam kat B i C w tym roku chce zrobic E/C

Golfik1986 
LICZY SIE TYLKO ZAWISZA [Z]

Silnik: a4 avg
Wysłany: 2012-01-22, 11:15   

zalezy na jakiego lekarzyne trafisz u mnie lekarz do kat C prosil do biura 100zl do reki i do widzenia.
GrZeChU91 napisał/a:
roku chce zrobic E/C

tez ide chyba w przyslym miechu poki te stare zasady sa. a gdzie idziesz jezdzic?? krajowka czy zachod??

mariusz325 
mk3 1.4

Silnik: AEX
Wysłany: 2012-01-22, 11:25   

Golfik1986, brawo kolego napisz naj lepiej na każdym forum że tak idzie bravo i uderz sie czymś ciężkim w łeb . :evil:

P.S już wiem czemu rząd chce podpisać tego ACTA ,po to żeby takich nie myślących wyczaić JAK TY :wstyd:

PALUCH 
110 KUCY

Silnik: 1.9 TDI
Wysłany: 2012-01-22, 18:33   

:brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Golfik1986 

Wysłany: 2012-01-22, 20:24   

mariusz325 napisał/a:
Golfik1986, brawo kolego napisz naj lepiej na każdym forum że tak idzie bravo i uderz sie czymś ciężkim w łeb .

czy ty nie palisz zbytnio na gar?? 20 osob robilo ze mna C i kazdy wchodzil kladl 100 i wychodzil. jak sie gosc chowasz gdzies na wiosce to nie wiesz jakie sa polskie realia. zmien jak najszybciej zameldowanie bo cie oszukuja

mariusz325 
mk3 1.4

Wysłany: 2012-01-22, 20:35   

Golfik1986 napisał/a:
mariusz325 napisał/a:
Golfik1986, brawo kolego napisz naj lepiej na każdym forum że tak idzie bravo i uderz sie czymś ciężkim w łeb .

czy ty nie palisz zbytnio na gar?? 20 osob robilo ze mna C i kazdy wchodzil kladl 100 i wychodzil. jak sie gosc chowasz gdzies na wiosce to nie wiesz jakie sa polskie realia. zmien jak najszybciej zameldowanie bo cie oszukuja

Napisz jeszcze dane lekarza który tak świetnie bierze :-o Takie rzeczy jak wiesz jak sie załatwia to zostaw dla siebie a nie publicznie .To teraz wszyscy forumowicze będą wiedzieli dlaczego załatwiasz take rzeczy na lewo bo musisz mieć w ,,tym garze'' nie równo i musisz za kase załatwiać. :wstyd: WSTYD.PL

aha, jak coś to wiem jak jest w mieście bo od urodzenia mieszkam ,i jak coś to pracuje zawodowo za kierowcy jeżdżąc solówką i wiem jak sie załatwia takie rzeczy lecz nie wypisuje takich rzeczy bo świadczy to tylko o samym sobie. ;-)

p.s powodzenia na szlaku :mrgreen: bajo

Golfik1986 

Wysłany: 2012-01-22, 20:42   

ale glab?? toc ci tlumacze ze to nie bylo zalatwiane tak lekarz podszedl do sprawy i szczam na niego osobiscie bo bije takie siano o ktorym nie mamy pojecia i twoja i moja wyplate robi w 30min... a zeza nie mam okularow tez nie a wzrok swietny takze nie musialem tego zalatwiac poprostu trafilem na taka szkole.
mariusz325 napisał/a:
zawodowo za kierowcy jeżdżąc solówką

i co teraz mam do ciebie guru mowic bo masz golfa i jezdzisz solowka :lol: chlopie po co ta spinka jeszcze zylka peknie i sie skonczy jezdzenie solowka a zacznie ogarem i co ty wtedy zrobisz ;-)

mariusz325 
mk3 1.4

Wysłany: 2012-01-22, 20:52   

Golfik1986 napisał/a:
ale glab?? toc ci tlumacze ze to nie bylo zalatwiane tak lekarz podszedl do sprawy i szczam na niego osobiscie bo bije takie siano o ktorym nie mamy pojecia i twoja i moja wyplate robi w 30min... a zeza nie mam okularow tez nie a wzrok swietny takze nie musialem tego zalatwiac poprostu trafilem na taka szkole.
mariusz325 napisał/a:
zawodowo za kierowcy jeżdżąc solówką

i co teraz mam do ciebie guru mowic bo masz golfa i jezdzisz solowka :lol: chlopie po co ta spinka jeszcze zylka peknie i sie skonczy jezdzenie solowka a zacznie ogarem i co ty wtedy zrobisz ;-)

głąb chłopie toś ty jest i większego nie ma i nie musisz do mnie mówić guru a o zdrówko moje sie nie martw, ja załatwiam na legalu gorzej ty masz.Wrzuć na luz bo ci spalanie wzrosło. :mrgreen:

Kończe ten spam bo sie administracja zaraz wtrąci.
I pozdro dla lekarza. :wstyd:

Golfik1986 

Wysłany: 2012-01-22, 21:08   

no widzisz juz lepiej i bezsensowna pierdologia sie skonczyla.

adgdpl 

Silnik: xxx
Wysłany: 2012-01-23, 17:15   

mi 7 lat temu też pewien lekarz powiedział ze takim młodym chlopakom daje na 5 lat, dziewczynom daje na czas nieokrślony bo są mądrzejsze :lol: oczywiście poszedłem po nowe zaświadczenie do innego lekarza i odradzałem każdemu tamtego

Golfik1986 napisał/a:

jak sie gosc chowasz gdzies na wiosce to nie wiesz jakie sa polskie realia. zmien jak najszybciej zameldowanie bo cie oszukuja

przekrety szybciej są na wioskach w miastach bardziej sie pilnują ;-)

GrZeChU91 
Varia(n)t

Silnik: 1.9 TDI 110PS
Wysłany: 2012-01-23, 17:39   

Nie potrzebnie te przepychanki o tego lekarza......Jak Ci robi Badania i jestes zdrowy i mowisz ze chce bezterminowo......A jesli Ci powie ze Nie to powiesz ze dziekujesz i wychodzisz.....

Golfik1986 

Wysłany: 2012-01-23, 21:38   

GrZeChU91 napisał/a:
.A jesli Ci powie ze Nie to powiesz ze dziekujesz i wychodzisz.....
:super: prosto i na temat

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu