Silnik: 1.8 Ben + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 116 Skąd: Mława/Toruń
Wysłany: 2011-09-12, 15:42 Praca w Toruniu
Witajcie drodzy forumowicze z Torunia. Do końca września tak przewiduję, że już się przeprowadze do Torunia Problemem moim jest znalezienie pracy ponieważ codziennie wchodze na stronki z ofertami pracy i jak cos jest ciekawego dla technika elektronika to wysyłam Ale od miesiąca do tej pory cisza...;/ Szukam pracy od kontrolera jakości i serwisanta, montera instalacji(np internet, telefon,tv czy inne ustrojstwa) po ochroniarza czy prezentera sprzedawcę np w Media Expert ale inną pracą też nie pogardzę;) Prosiłbym o kontakt jeśli zauważylibyście jakieś ogłoszenie albo usłuszeli o czymś ciekawym Mógłbym na was liczyć
_________________ Najmniej groźny pies jest ten co najwięcej szczeka...
=>zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia
Witajcie drodzy forumowicze z Torunia. Do końca września tak przewiduję, że już się przeprowadze do Torunia Problemem moim jest znalezienie pracy ponieważ codziennie wchodze na stronki z ofertami pracy i jak cos jest ciekawego dla technika elektronika to wysyłam Ale od miesiąca do tej pory cisza...;/ Szukam pracy od kontrolera jakości i serwisanta, montera instalacji(np internet, telefon,tv czy inne ustrojstwa) po ochroniarza czy prezentera sprzedawcę np w Media Expert ale inną pracą też nie pogardzę;) Prosiłbym o kontakt jeśli zauważylibyście jakieś ogłoszenie albo usłuszeli o czymś ciekawym Mógłbym na was liczyć
Powiem Ci tylko tak... W Toruniu jest brak pracy dla młodych .. jedynie cos znajdzie sie dla studentów ale to wieczorami i dorywczo...
Silnik: 1.8 Ben + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 116 Skąd: Mława/Toruń
Wysłany: 2011-09-17, 18:02
No wlasnie qidzialem ze troche firm tam jest;) Ogolnie to w piatek bede na Chrobrego bo w tym REUTHER mam rozmowe
Dlatego pytam czy ktoś może zna tą firme
_________________ Najmniej groźny pies jest ten co najwięcej szczeka...
=>zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia
znam jednego gościa z firmy Nestle właśnie z Torunia, pracuje jako przedstawiciel, robi u mnie w sklepie zamówienia... robota dobra bo Roomster'a dostał i śmiga po okolicy... Co do zarobków to niestety nie orientuje się ale z tego co słyszałem to nie jest źle...