Jak narazie nowym moim 1.8 90KM jechałem tylko 145, bo zima i snieg na drogach .
Ale w listopadzie poleciałem sobie moim byłym fordem scorpio MK3 2.0 16V 210km/h(przy 3 osobach i pełnym bagażniku kombi i pełnym baku-65 litrów) z zapasem na pedale gazu-ale już miałem mokro w gaciach
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
moj 1,8 GT na wiosne wrzuce fotki bo musze przy nim porobic troszke progi itp... takze moj polecial 180km/h na szerokich kapciach latem i nie bylo juz miejsca na A4 bo pelno tirow, natomiast w grudniu jakos na wąskich zimówkach bo takie mam tez na A4 190km/h i chcial jeszcze ale sie balem ze opony strzela ogolnie moj sie bardzo dobrze zbiera nie wiem czemu niektorzy pisza ze ich 1,8 slabo idzie... dodam ze moj 92rok.
U mnie najwięcej było 190. Bez navi. Oponki i gumy odpowiednie do wskazań (żeby licznik aż tak nie oszukiwał) producenta. 195/50 R15. Niesety potem Mietek wjechał mi na lewy pas i musiałem dość ostro hamować. Jak zamknę budzik to napewno napiszę (200 mam na blacie)
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!