Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 769 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2009-06-28, 21:53
michalqqr napisał/a:
Fasol napisał/a:
Audi S8 - 300 Km/h
Mitsubishi Eclipse - 240 km/h
Golf III 2.0 GTI - 200 Km/h
... i gdzie tu rozum
Rozum jak rozum ale gdzie tu poprawna ocena sytuacji mitasubiszi (:P) wiekowe i golf też nie pierwszej młodości ... no i doświadczenie niczym Tomi Makkinen ja oczywiście sobie pozytywnie żartuję bo w sumie co to mnie obchodzi ale .... cały czas na forum krytykuję taka jazdę he i chyba z tego jestem znany że mnie to męczy że ktoś tak jeździ ...
Dzisiaj na obowodnicy standardowo niestety rekordu nie pobiłem ale 155 było 1.9D
WITAM, mój golfik ku mojemu zdziwieniu poleciał 190km/h ( co najlepsze to na gazie z holandii ale na gazie )kupiłem go z pół roku temu i nadal testuje jego możliwości - według mnie to świetny samochód mam 1,8 GT 90kM ciekawe ile poleciałby 2,8 VR6 Mam nawet Fote tego wyczynu - W PODPISIE WIDAĆ tylko telefonem pstryknałem i bidnie wyszło
_________________ GRAND TURISMO...
Ostatnio zmieniony przez dsmoli 2010-01-30, 10:15, w całości zmieniany 2 razy
WITAM, mój golfik ku mojemu zdziwieniu poleciał 190km/h kupiłem go z pół roku temu i nadal testuje jego możliwości - według mnie to świetny samochód mam 1,8 GT 90kM ciekawe ile poleciałby 2,8 VR6 Mam nawet Fote tego wyczynu
jak na miekkim to pewnie i z 220 poleci na twardym ?
Nie rozbawiajcie mnie takimi tekstami kupcie sobie dobrego gpsa a nie patrzcie na licznik... Pozakladali opony 15/16 i mysla ze 90km bedzie jezdzilo tak jak vr...
Dieslem 110km 210/220 to juz ostani jego zywot a tu mowimy od benzyne jeszcze w golfie gdzie licznik to sie przekrecil juz z 3razy w niektorzych Takie moje zdanie
Człowieku zero przeróbek i 14stki były założone a post dotyczy właśnie osiągów samochodu który posiadasz dlatego o tym piszemy. Sam kup psa i gadaj o nich na forum o psach.
_________________ GRAND TURISMO...
Ostatnio zmieniony przez dsmoli 2010-01-30, 10:52, w całości zmieniany 2 razy