No ja swojego jeszcze nie za bardzo miałem gdzie sprawdzić Max to było jakieś 143km/h na czwórce przy wyprzedzaniu . Lotnisko w skarbimierzu mi zabudowali i nie ma już gdzie się rozbujać więc lipa
zalezy hehe od jakosci drogi bo czasmi przy 160 czulem ze plywam po asfalcie hehe pelne skupienie i oczywiscie kiera w dwuch rekach no ale jak sie scigac to do samego konca... uwielbiam adrenaline za kierownica oczywiscie wysztko w swoich granicach no i jak juz umrzec to nie narazajac innych
nie ma bata ja sie nie scigam na drodze publicznej ... a jadac 160km/h jak mozna nie narazac innych?;/...a co jak z podporzadkowanej wyjedzie ci rowerzysta hehe...w sumie jego wina ale jakbys jechal 60 to wszyscy byliby cali:)
_________________ ***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
najlepiej sprawdzić auto gdzies na drodze na kompletnym zadupi gdzie jest prosta i szeroka droga bez dziór, po lewo i prawo pola bez drzew i rowów, a widoczność pare kilosów do przodu, wtedy bym chętnie zobaczył ile można wycisnąć Niestety nie wiem czy istnieje taka droga, i jesli tak to gdzie....
na trasie się cykam ze albo ja kogoś walnę, albo jakiś DEB... mi zajedzie droge, albo ze poprostu niebiescy minie nagrają a potem obejże się w TVN TURBO
moja trasa wlasnie taka jest mam odcinek 10 KM prawie w calosci prosty jesli jzu jest jakis luk to bardzo delikatny i tam regularnie te 170 ide no w porywach 180... idealne miejsce na uliczne potyczki hehe pozniej zaczyna sie droga nieco gorszej ajkosci no i tam czasmi tez sobie nie zaluje ale tylko jak sie scigam... ale najbardziej lubie scigac sie w miescie bo tam nie tylko liczy sie dobry silnik trzeba byc opcykanym i cwanym lecz bardzo ostroznym... zdazaly mi sie juz ekstremalne sytuacje i to nawet bardzogdzie najwieksi twardziuele zamykali oczy jadac ze mna ale przyznam ze to bywalo bardzo glupie i jak do tej pory sprzyjalo miszczescie pozki co nei zamierzam juz tak bardzo kusic losu i w miescie ajkos sie oggraniczam w dzien jesli wiem ze moge kogos narazic to tego nie robie zawsze na drodze pozostaje ten 1% niepewnosci nawet na najwiekszych zadupiach...
Silnik: 2.0 8v 115 PS Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sty 2008 Posty: 42 Skąd: Sejny k. Suwalk
Wysłany: 2008-01-24, 11:01
Witam Panowie! jestem tu nowy ale juz od dawna podgladam wasze forum wracajac do tematu to swoim golfikiem jechalem 210 ale do 220 jeszcze powinien sie rozpedzic. bez sciemy
co????....na autostradzie jak jade peugeotem 406 210-220km/h to trzymam jedna reka kierownice a obok mnie smigaja takie fury ze glowa boli....r.i.p. to jest jak ktos tyle jedzie po zwyklej drodze....
_________________ ***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
Ja swoim goferkiem lekko ponad 180 ale juz szkoda mi go bylo a najwiecej to niecale 240 passatemB5 ale juz droga robila sie wazka i strach wiecej ciagnac go bylo dodam ze na drodze s8 bialystok-warszawa
Silnik: 16 Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 240 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-01-24, 21:05
ja moim cacuszkiem leciałem 175 km /h na trasie toruńskiej ale tylko przez chwilke bo w wawie sporo fotoradarów jest i niechciałem ''pamiątki ''z tej wycieczki
Silnik: 1.8 ABS 90 KM
Wiek: 30 Dołączył: 12 Sty 2008 Posty: 51 Skąd: Nowe Miasto
Wysłany: 2008-01-24, 21:23
Mój poleciał 190 km/h i tak jak bemo24 napisał z Płońska w strone Wawki jest gdzie się bujnąć , a CB na tej trasie powie Ci wszystko (cudowny wynalazek) , nie wiem czy dało by rade coś jeszcze wydusic , bo bałem się muśleć co się pod maską mojego golficzka wtedy wyprawiało.
Nie jestem pewien czy to prawda , ale kolega miał kiedyś 1.8 ABS-a i mówił , że 205 nim leciał , fakt , że to była roczna furka wtedy.