Witam! I jak panowie z Tymi waszymi popierdalaczkami?? bo do mnie też przyszły identyczne maile.
Wszystko się uspokoiło jak ich olaliście? Mówimy o nieprawdziwych danych
moje dane też były nieprawdziwe a skończyło się na tym że usunąłem wszystkie te wiadomości i spokój od tamtego czasu Nie ma czym sobie głowy zawracać...
Normalnie,najpierw opłacił rachunek co mu przyszedł do zapłaty a po jakimś czasu po prostu odesłali mu z powrotem dokładnie to co on wpłacił,tak mi znajomy powiedział,nie wiem ile w tym prawdy
Silnik: 1.8 GT 90KM Pomógł: 7 razy Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 488 Skąd: Śrem Ostrowo
Wysłany: 2011-02-04, 18:07
ja jak jeszcze bylem mlody piekny i glupi... tez bawilem sie w pobieraczka co z reszta wynika z wczesniejszych postow, i mi jakos niestety kasy nie zwrocili co zrobic... bylo minelo
Właśnie teraz też jestem na nieszczęsnym etapie pobieraczka , kilka dni przeglądałem fora i stwierdziłem ze olewam sprawę, dane tez podałem fikcyjne. dla zainteresowanych mogę podesłać kilka linków na ten temat, jest opisane mnóstwo sytuacji innych internautów... No i polecam obejrzeć Expres Reporterów.
A co do UOKiK-u, chyba w ubiegłym roku nałożyli karę 240tyś zł. na ten "portal".
Są cwaniakami i myślą że wszystkich zastraszą