Witam
Jako , że posiadam golfa od miesiąca dopiero , postanowiłem go przed zimą zrobić , by jeździć pewniej Kupując go , była już do ustawienia zbieżność , stąd moje pierwsze pytanie jaka jest orientacyjna cena ustawienia zbieżności kół ? Strzeliło coś mi w prawym kole , tak przynajmniej to usłyszałem , ale jeździ skręca , co prawda przy maksymalnym skręceniu kół słychać " dźwięki " ale to kierownica zaczęła szeleścić po tym " huku " w prawym kole . Najbardziej martwi mnie fakt , że podczas dodawania gazu , słychać taki stukot i jest szarpnięcie , tak samo czasami jak dojeżdżam powoli i naciskam na hamulec , stąd też chciałbym się zapytać czy mniej więcej orientujecie się co to może być ? No i chciałbym włożyć w silnik ok. 1000 zł by zrobić te mankamenty i powymieniać akcesoria eksploatacyjne typu pasek rozrządu itp. Chciałbym najpierw poznać wasze spostrzeżenia co do mankamentów i propozycji co by było warto wymienić , wiadomo , że mechanik będzie widział ten silnik , więc będzie wiedział co można wymienić ale obecnie to wielu też naciąga Silnik 1.8 75KM Przebieg ~240kk , przy 170kk przyjechał z Niemiec i był użytkowany przez kobietę . Dodam , że od 4 lat jest założona instalacja gazowa