Silnik: 1,6 ABU Pomogła: 10 razy Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lis 2011 Posty: 911 Skąd: Ozorków (EZG)
Wysłany: 2012-01-29, 22:02 Nieprzyjemny incydent
Dzisiaj w Łodzi włamali sie do mojego auta i ukradli akumulator oraz rozwalili mi radio bo nie mogli wyjąć. Uważajcie na tereny ulicy Wierzbowej to juz nie pierwszy taki incydent w ciągu tych pary dni gdzie okradają auta i zabierają akumulatory.
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1399 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2012-01-30, 21:34
Gdybym takiego typka złapal to połamał bym go w pół- ostatnio bylem swiadkiem jak gość idąc z impetem walnął w stojącego na parkingu forda mondeo i poszedl sobie dalej- ja nie mysląc z byt wiele podbieglem do niego poklepalem go po ramieniu ten sie odwrocił ja do niego ze to za tego forda i bamm- padł na parkingu z zalanym kocholem,
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1399 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2012-01-31, 09:59
BartheZz_3 napisał/a:
Piaggio strach cos zrobic przy Tobie
ale dobrze zes zrobil
- bo takich "cwaniaczków" trzeba tepić- i jak widze coś takiego to az krew mnie zalewa. BartheZz_3, wyobraż sobie w lato siedze sobie w aucie czekam na swoją kobiete az skonczy prace, az tu nagle słysze takiei ciche iiiiiiii patrze patrze w lusterko, mała chwila zawachania a gówniarz maksymalnie może 12 lat mi po samochodzie z boku czymś jedzie, wyskoczylem jak z procy- dobre 20 min go goniłem az wymiękłem, ryse mialem na pół auta- czesc spastowalem a czesc troszke widać, więc jak widze takie podobne przypadki to az Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Piaggio strach cos zrobic przy Tobie
ale dobrze zes zrobil
- bo takich "cwaniaczków" trzeba tepić- i jak widze coś takiego to az krew mnie zalewa. BartheZz_3, wyobraż sobie w lato siedze sobie w aucie czekam na swoją kobiete az skonczy prace, az tu nagle słysze takiei ciche iiiiiiii patrze patrze w lusterko, mała chwila zawachania a gówniarz maksymalnie może 12 lat mi po samochodzie z boku czymś jedzie, wyskoczylem jak z procy- dobre 20 min go goniłem az wymiękłem, ryse mialem na pół auta- czesc spastowalem a czesc troszke widać, więc jak widze takie podobne przypadki to az Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
No bym nie wyrobil chyba!!
ale to jest wlasnie to, ludzie sa coraz gorsi...
Nie nadaje sie takie zachowanie wlasciwie pod zaden komentarz...
Wysłany: 2012-01-31, 10:24
BartheZz_3 napisał/a:
No bym nie wyrobil chyba!!
ale to jest wlasnie to, ludzie sa coraz gorsi...
Nie nadaje sie takie zachowanie wlasciwie pod zaden komentarz...
dlatego tez nei można byc obojetnym na takie takei incydenty- bo równie dobrze za jakis czas Twoje auto może paśc aktem takiego bestialskiego wandalizmu.
Tylko Ty pewnie jakos wygladasz i umiesz walnac ja za to jestem raczej malej postury wiec baseballa bede nosic przy sobie
Nie mialem jeszcze takiej sytuacji ale nie zycze nikomu
Silnik: 1.9 Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Lip 2011 Posty: 240 Skąd: Centrum
Wysłany: 2012-01-31, 16:36
Radwańska lub Polesie tak mówi Policja. Ostatnio grupa nie wpuszczona do jednego z domów studenckich, bo i dlaczego skoro tu nie mieszkają, rozwaliła szyby wejściowe.