Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2012-02-02, 15:03
Ja miałe incydent
rok temu na swieta zostawiłęm auto pod blokiem jak nigdy nie było problemu to 23 grudnia wybili szybe pasażera, wyrwali CB ślady były jak by klamku u kierowcy chcieli wyważyc ,ale nie udało sie to szyba poszło
najlepsze to żę mgła taka żę nic nie widziałem z 11 pietra długo był spokuj na osiedlu ktoś nudził sie i złił sprzet
ja ja bym dopadł typka to pierwszy lebszy wylądował by na ostrym
najgorsze że z dziewczyną wracałem 120 km:/
chyba zaczne wozic kij ,rurke miedzianą, lub wąż gumowy
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Silnik: 1.8 GT z LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 26 Kwi 2011 Posty: 262 Skąd: Sieradz
Wysłany: 2012-02-03, 21:31
Wielu ludzi jest niestety po prostu bardzo zlosliwych. Pewnego dnia przyszedlem do auta, chcialem wsiadac i jechac , ale coś mnie tknelo i spojrzalem pod przednie kola. Ktoś podlozyl mi pelno szkla i butelki, jak bym ruszyl to już bylby problem. Komus się bardzo nudzi i podkłada sobie takie śmieci ludziom pod auta. Tak więc na parkingu w Sieradzu przy Alei Pokoju kolo sklepu Sedal LEPIEJ NIE ZOSTAWIAC AUTA NA NOC. Piszę to z własnych przykrych doświadczeń. Mojemu ojcu ukradli kiedys wszystkie kola ( nówki !) w Skodzie i zostawili ją. ( śmieszny widok). Pozatym kilku znajomych stracilo auta
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2012-02-06, 17:52
a Nie jest to tak żę Włascicielowi nie pasuje? ile jest takich osób że jak mu pod blkokiem na jego miejscu postawisz to on sie odwdzieczy?
wiem bo wynajmuje we wrocławiu
i wiem co sie działo sam sie odwdzieczyłem i skonczyło sie
podobnie było spiesze sie po 2 zmianie zostawiam auto przy wejsciu na 6 pietrze typki paliły i kiepy poszły na dach przypaliło lekko bume co idzie wzdłuż no ale w zamian mieli dżwi do wymiany
tak jak stawałem na trawniku i zagorzały mieszkaniec zrobił fotki i porozklejał po blokach autach i powiedzmy lekko obelrzywie to zrobił starszy Pan dziadyga ...
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1399 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2012-02-06, 22:38
k-m-r1 napisał/a:
podobnie było spiesze sie po 2 zmianie zostawiam auto przy wejsciu na 6 pietrze typki paliły i kiepy poszły na dach przypaliło lekko bume co idzie wzdłuż no ale w zamian mieli dżwi do wymiany
- i bardzo dobrze! jestem tego samego zdania! "oko za oko ząb za ząb"
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
Silnik: 1.9 Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Lip 2011 Posty: 240 Skąd: Centrum
Wysłany: 2012-02-07, 12:49
Najlepiej to se jeszcze w łeb dajcie. Wykupiłeś to miejsce na własność że jest niby twoje? Pokaż papier z urzędu miasta ze masz przyznane miejsce parkingowe do auta jak osobie niepełnosprawnej to porozmawiamy. Inaczej jesteście tylko wandalami i gówniarsko się zachowujecie.
kiedys na własnej posesji chcieli włamać sie do warsztatu,udało im sie nawet złamać zamek,ale jednak stary sprawdzony sposób ich zatrzymał.do dzis pewnie pamietają ze tu sie nie wchodzi
_________________ Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic
Hehe nie,nie moje pieski maja mniej wiecej 30cm od ziemi.wiec nie wiem kto by sie ich przestaszył
Moja metoda to klamka pod 230V,wiem wiem to nie dozwolone,ale jeśli ktos chce sie włamać to nie ma zlituj.
możecie pomyślec idiota! ale spokojnie system jest tak zrobiony ze nikt z domowników nie jest narażony na kopniecie .a to ze złodziej sie dotknoł to juz tylko zwyczjany peszek
_________________ Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic