adrian5, mam pytanie: Dlaczego wywlekasz takie rzeczy z instrukcji obsługi skoro ona jest ogólnodostępna do pobrania i każdy kto dba o auto sobie może to pobrać i poczytać lub nawet kupić a ASO szukając po numerach z ETKI haha
80% ludzi traktuje auta przedmiotowo i mają ******** na auto i tylko tankują byle jeździć.....
To tak jak ze studiami chcesz się uczyć to idziesz a nie chcesz to zapierdzielasz w robocie i proste a tam nikt mi nie brzęczy za uszami z jakimiś przekątnymi, całkami czy innymi skalami logarytmicznymi bo by za raz dostał w pysk ode mnie
marcinkoz2910 to, że instrukcja jest ogólnie dostępna nie znaczy, że wielu ludzi ją czytało lub zwróciło na to, co zamieszczałem uwagę, poprostu piszę dla tych co nie wiedzą, że np. nie wolno trzymać ręki na dźwigni biegów, a teraz już wiedzą, jak zobaczą ten wątek, a są pewnie tacy co jakby wiedzieli to by tego nie robili. Po drugie można na ten temat podyskutować, np. sensowną informajce wniósł jeden kolega, co napisał, że w jakimś aucie coś się ze skrzynią stało od trzymania ręki na drążku.
Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 17 Lis 2009 Posty: 2347 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2010-02-22, 15:45
adrian5 napisał/a:
marcinkoz2910 to, że instrukcja jest ogólnie dostępna nie znaczy, że wielu ludzi ją czytało
Więc skoro nie czytają to po co kogoś zmuszasz do czytania poprzez zakładanie nowych tematów??
Niedługo zeskanujesz całą instrukcję i będziesz zakładał tematy pt.: strona 1, kolejny: strona 2....
moim zdaniem temat ma troszke sensu bo tak jak napisales tutaj
adrian5 napisał/a:
można na ten temat podyskutować, np. sensowną informajce wniósł jeden kolega, co napisał, że w jakimś aucie coś się ze skrzynią stało od trzymania ręki na drążku.
ale z moich obserwacji wynika to ze, jakis temat "moze, ma" miec sens ale jak widnieje przy nim twoj nick to nie chce sie pisac.
A wiesz dlaczego ?
Przypomne Ci jak zakladales tematu o niczym np o etce albo jak piszesz w kazdym poscie co sie da o swoim "super" samochodzie ktory jest jak nowy, przy czym powtarzasz sie 100razy a twoj temat w dziale MOJ GOLF jest cos ubogi . a mysle ze gdybys tam wstawial fotki, relacje ze zmian w golfie (nawet czesci z aso), to temat mialby powodzenia. ale po co jak jest dzial na LUZIE
Nie wspomne o zakladaniu tematów w dziale na Luzie np. "Najstarszy golf forum" co dla mnie bylo żenua