adrian5 przyznaj się a słyszałeś kiedyś przypadek żeby ktoś rozwalił skrzynię od trzymania ręki na drążku? weź
Ty i ta twoja etka
ja wymiękam od twoich racji
jesteś dobrym prowokatorem
Nie żadnym prowokatorem, na tym polega właśnie m.in. forum by pisać o różnych rzeczach, co wielu innych nie wie. Wtedy Volkswagen też jest prowokatorem wg ciebie, bo napisał w instrukcji, że nie wolno trzymać ręki na drążku.
A kto miałby to niby zdiagnozować, że skrzynia działała np. 5 lat krócej niż by działała gdyby ktoś nie trzymał ręki na drążku? VW prawdopodobnie napisał to mając do dyspozycji jakieś badania lub poprostu wiedzę na temat budowy skrzyni i wytrzymałości materiałów itd.
Mój brat ma praktyki w Aso Peugeota i mówił że kiedyś robili coś przy skrzyni w 206 (nie pamiętam co) i mechanik powiedział że to od trzymania ręki na drążku. Więc może to być prawda.
Mój brat ma praktyki w Aso Peugeota i mówił że kiedyś robili coś przy skrzyni w 206 (nie pamiętam co) i mechanik powiedział że to od trzymania ręki na drążku. Więc może to być prawda.
O właśnie.
Czemu, co nie którzy, nie rozumieją prostej zasady- to co jest w instrukcji obsługi- musi być przestrzegane i tyle. A jeśli nie robisz tego to ryzykujesz, że będziesz miał problemy.
a instrukcja jest po to by ją wywalić... pitu pitu, ale niektóre rzeczy z instrukcji to trzeba sobie z głowy wybić bo o dziwo nie są prawdą do końca
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
no i co z tego? Nie chciało mnie kiedyś tu zalogować i zmieniałem nicki dlatego, co zresztą, nie uważam, ze było fair, że dostałem kiedyś 2 paski za to. I nie spamuje tylko pisze tam także.
to zacznij pisac na powazniejsze tematy a nie tylko pokazujesz skany z instrukcji po co to komu.
tym bardziej, że link do niej jest na forum więc wklejanie skanów z niej i przepisywanie jej powinno być traktowane jako czysty spam i zaśmiecanie forum, a to karane ostrzeżeniami. Czy ja mam zacząć zakładać tematy "napisałem posta na forum" co chwila jak go napiszę?
Właśnie że to są poważne tematy, to skany z instrukcji, ale zobacz ile tutaj zdań różnych na ten temat i wielu ludzi tego nie wie, nie pokazuję skanów z wiadomymi rzeczami, ale, że tak powiem- kontrowersyjnymi.