Wysłany: 2010-03-24, 19:58 Najładniejsze kolory Mk3 i malowanie zderz.
Uważam, że najładniejsze kolory w Golfie mk3 to:
-zielony perłowy (Dragon green)
-czerwony (ale tylko w wersji z częściowym malowaniem zderzaków)
-bordowy metallic
A malowanie zderzaków w mk3 od najładniejszego do najbrzydszego:
1) częściowe malowanie (pomalowany tylko środkowa część zderzaka)
2) brak malowania- całe czarne
3) pomalowane całkowicie- uważam, że to najbrzydszy rodzaj malowania, do tego mało praktyczny.
A tak na marginesie, może niektórzy tego nie znają, to oryginalne malowanie Golfa w wersji, produkowanej przez Volkswagena, o nazwie- Harlequin, wersja ta była dostępna w USA, uważam, że jest to dość fajne, ale nie chciałbym mieć raczej takiego:
prosze wkońcu adrian wkleił foto swojego autka gratuluje!!!!
To nie moje auto, jak mówiłem, ale to jest oryginalna wersja, produkowana przez Volkswagena, nazywała się Harlequin i wychodziły też Polo takie, ale to było dostępne chyba tylko na rynku USA.
Basior1997, heh zartownis adrian5, pamietam kolor Twojego autka, jest niezly, mozna go gdzies obejrzec?
poza tym fajne sa te blękitne golfy no i ciemno granatowe
z malowaniem zderzakow sie zgodze, sam keidys mialem cale czarne i zmienilem na półkolor
Ostatnio zmieniony przez Adam.M 2010-03-24, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Basior1997, heh zartownis adrian5, pamietam kolor Twojego autka, jest niezly, mozna go gdzies obejrzec?
poza tym fajne sa te blękitne golfy no i ciemno granatowe
Kiedyś go wrzuce znowu, ale teraz nie mam dostępu do kompa z tamtymi zdjęciami.
henio8[forum.vwgolf.pl], adrian5 [na tym] to te same osobniki, teraz się natknąłem ze on kopiuje posty na obu tych forach robiąc śmietnik. takich tylko banować i zamykać w klatce bez dostępu do internetu. a tak btw to jak się sprawuje zakodowane radio które ode mnie kupiłeś?
nie czytuje twoich beznadziejnych postów, dla mnie są one poniżej wszelkiej krytyki. te oczywiste rzeczy co nikogo nie interesuja i to zafascynowanie swoim ori golfem zapewne po dachowaniu w niemcowni i tu ladnie wyklepanemu. ale nie ma co ori to ori....
U mnie w Chojnicach taka golfinka sobie jeździ i raz miałem okazje różniej w Poznaniu taką zauważyć, stał obok mnie na światłach i zastanawiałem się czy koleś miał kraksę nim czy co że tak mu w ciapki się porobił
bez obrazy ale wygląda to w realu jak cuda na kiju...
Na rynek europejski także wychodziły Golfy jak i polówki, polówkę ostatnio na szrocie w niemczech rozbierałem
adrian5 napisał/a:
Uważam, że najładniejsze kolory w Golfie mk3 to:
A ja uważam że tyle ile jest ludzi tyle będzie opinii o kolorze golfa dla tego takie tematy nie mają sensu, we wszystkich takich tematach dochodzi do kłótni:
pood181 napisał/a:
nie czytuje twoich beznadziejnych postów, dla mnie są one poniżej wszelkiej krytyki. te oczywiste rzeczy co nikogo nie interesuja i to zafascynowanie swoim ori golfem zapewne po dachowaniu w niemcowni i tu ladnie wyklepanemu. ale nie ma co ori to ori....
adrian5 napisał/a:
zapewne to jest 100% bezwypadkowy.
I tak adrian5 jest z twoim każdym tematem dla tego temat zamykam bo robi się zamieszanie