Silnik: 1.8 GT 90KM Pomógł: 7 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 488 Skąd: Śrem Ostrowo
Wysłany: 2010-10-22, 18:58 mysz!!!!!!!
dzisiaj rano stoje sobie na swiatlach, kątem oka zauwazylem ze cos sie rusza za szyba... patrze a tu mysz sobie biega w podszybiu i co po chwile wystawia lep, raz z jednej strony raz z drugiej... juz raz ja widzialem wczesniej ale myslalem ze to zwidy macie jakies sposoby jak sie gryzonia pozbyc i zeby inne nie przylazily??? bo z tego co wiem to taka mysza lubi sobie podgryzac przewody w autach
najlepsze jest to ze jak to powiedzialem w pracy to dowiedzialem sie ze znajomy ma pod maska 3 KOSTKI WC bo to bodobno odstrasza myszy
u mnie tesh wlazla ale gdzies sie spalila znalazlem ja wypalona jak zmienialem filter pylkowy ten ja mysle ze zaloz lapke gdzies pod silnikiem albo ze dwie na ktoras sie zlapie hahaha
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
koledze taka mała myszka w jedna noc całą instalacje od klimy,licznika,swiateł zjadła co smiechu było jak odkryliśmy ją usmazona przy kablu od stacyjki
_________________ Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic
Silnik: BFH, ALH, 2E Pomógł: 16 razy Wiek: 25 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 322 Skąd: GDA
Wysłany: 2010-10-23, 08:44
Jak ci biega po podszybiu to pewnie urządziła sobie lokum w którymś z błotników (przechodzi kanałami odpływowymi i tam ma pod nadkolami swój mały własny domek
gorzej jak na zime lokatorow sprowadzi i beda balangi robic po nocach
Ty a te myszki nie są czase białe??bo jest na nie sposób nie no żart, ale problem masz nie lada, gdzie trzymasz auto że ci te myszy szabrują po furze??
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Silnik: 1.6 AEA & 1.4 ABD Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 1786 Skąd: ...WPN...
Wysłany: 2010-10-26, 10:00
najlepszy sposob pulapka kawalek kielbaski ja w poprzednim mialem myszke ale sama sie zabila tylko nie wim czy wentylator ja wykonczyl czy pasek od alternatora sasiad mial szczura to dopiero byla walka kable od kompa przegryzl rano wsiada a tu cisza ale to ona ma golebie itd .obys trutki nie sypal zdechnie i bd walic niemilosiernie