Wysłany: 2012-02-03, 10:42 Małe rzeczy cieszą najbardziej
Jakie szczegóły najchętniej zmienilibyście w golfie 3 który jest (przypuśćmy) w wersji podstawowej?
Moja propozycja:
1. kiera raid hp
2. klamki zewnętrzne audi
3. kopertówki z vento
4. rygielki z audi
5. dźwignia biegów z tt
6. podłokietnik z XX Jahre
7. dywaniki GTI
8. lusterka Projektzwo
Kiera, klamki, rygielki, dywaniki, wajcha biegów i lusterka to bez obrazy, ale dla mnie wieśniactwo
Zależy jak grube planuje się mody, ale jak dla mnie to wystarczy zmiana lamp przód (projectory/VF)+kierunki i blendy pod ogólny motyw i tylnych (HBM, HCC), zbliżyć dziada trochę do ziemi, dać szeroki hokej i jakieś ładne koło + zadbać o stan lakieru i ogólną prezencję, każdy się obejrzy. Fajnie wygląda też lotka na klapie i czarne znaczki VW.
Silnik: 2E Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 891 Skąd: Wrocław/Bogatynia
Wysłany: 2012-02-05, 19:45
uzbek, rozwiń swoją myśl co do tego wieśniactwa...
Czy ori kiera GTI albo zwykła w skórze to wieś??
Czy ori gałka XX jahre albo od Audi to wieś??
Czy ori nakładki na gejów z Golfa 4 i pochodnych to wieś??
Czy chrom klamki takie jak są już w każdym nowym aucie to wieś??
Czy lusterka projektzwo albo od Polo, Audi itp to wieś??
Czy ori dywaniki to wieś??
uzbek, rozwiń swoją myśl co do tego wieśniactwa...
Czy ori kiera GTI albo zwykła w skórze to wieś??
Czy ori gałka XX jahre albo od Audi to wieś??
Czy ori nakładki na gejów z Golfa 4 i pochodnych to wieś??
Czy chrom klamki takie jak są już w każdym nowym aucie to wieś??
Czy lusterka projektzwo albo od Polo, Audi itp to wieś??
Czy ori dywaniki to wieś??
Jak tak to całe forum to wieś!!
Chodzi mi o pseudosportowe kierownice typu MOMO czy Raid właśnie, ori VW sa jak najbardziej na miejscu i jedyne modyfikacje wg mnie to powinno być obszycie.
Gałka XX jahre? Pewnie, wygląda super, podonie od MK4, ale od razu od Audi TT?
O nakładkach na pedalce nic nie pisałem, chociaż wiadomo że jakieś zmyślne z Tesco też nie wchodzą w grę.
Mówiłem o klamkach zewnętrznych z A4, w środku chrom wygląda całkiem nieźle, chociaż przy plastikowym 100% wnętrzu same chromowane klamki będą wyglądać jak należy?
Zmienione lusterka całkowicie mi się nie podobają, jak dla mnie powinno się tylko malować ori golfowskie.
A ori dywaniki jak najbardziej, ale nie takie z wielkim napisem na czerwono "GIETEJI SPESZYL EDYSZYN".
Wszystko w granicach dobrego smaku, wyraziłem swój pogląd i jak to mówią o gustach się nie dyskutuje, nie ma się co bulwersować
Silnik: 2E Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 891 Skąd: Wrocław/Bogatynia
Wysłany: 2012-02-06, 15:53
uzbek napisał/a:
Chodzi mi o pseudosportowe kierownice typu MOMO czy Raid właśnie,
No wybacz ale akurat te dwie firmy które wymieniłeś to też nie trafione, kierownice Raid'a są dobrym wyrobem zwłaszcza model HP o SILBERPFEIL już nie wspominając, Momo może nie koniecznie pasuje do klimatu Vw ale to firma która troszkę znaczy na rynku.
A pisząc o dodatkach to z góry założyliśmy, że mówimy o markowych częściach z resztą tytuł wątku też o tym świadczy.
Ależ ja się nie bulwersuje, tylko zadałem pytanie no może kilka
Silnik: odpala.. Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 517 Skąd: ZSL , Koszalin
Wysłany: 2012-02-06, 17:55
szkotu napisał/a:
Jakie szczegóły najchętniej zmienilibyście w golfie 3 który jest (przypuśćmy) w wersji podstawowej?
1. Dobry zawias.
2. I jeszcze lepsze koło.
Jak dla mnie zadbana seria juz w takim zestawie robiła by gnój. A rygielkami , nakładkami na pedały czy gałką zmiany biegów.. zająby się zdecydowanie później.
napewno nowe koło 15", atrapy w zdeżulcu juz zmienione na clear + halogen i nowe oczy in pro chrom soczewka + ringi które leżakują w pokoju a dalej się zobaczy
_________________ Siw3kCzy ciemno czy jasno jade Golfem przez Miasto!!!