logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
licencja taksówkarza
Autor Wiadomość
Oles 

Silnik: 2,0
Wysłany: 2010-10-22, 12:16   licencja taksówkarza

a więc wpadł mi taki pomysł do głowy bo kończy mi się umowa w pracy i wiem że mi nie przedłużą i mysle nad zostaniem taksówkarzem, wiecie może gdzie można zdobyć wszystkie papirki?

gaceq 

Silnik: 1,8
Wysłany: 2010-10-22, 12:22   

Pomyśl najpierw nad kasą bo to kosztowny zawód :) Najpierw kup auto a do tego wkup się do korporacji hehe u nas jest to ok 1tys na każdego obecnego czyli 10-20tys za samo to :)
Papiery wydaje masto. Popytaj w urzedzie miasta skierują cie w odpiwiednie drzwi
Pozdrowionka

Golfik1986 
LICZY SIE TYLKO ZAWISZA [Z]

Silnik: a4 avg
Wysłany: 2010-10-22, 18:57   

moj ojciec jest od 3 lat fura podstawa jakas duza fura na poczatek staruszek jest w korporacji mercedes to musi mietkiem jezdzic. do tego dochodzi na sam poczatek 5 kola na kurs kasy i cale oprzyrządowanie. heh o placeniu korporacji nic nie slyszalem takiego jest miejsce wolne dogadasz sie to cie biora nie ma problemu nic nie musisz placic. gaceq, to ile korporacja u was liczy kierowcow 20??? to moj staruszek by musial dac tysiacu taksowkarzy po tysiac zl bo tyle liczy korporacja?? :lol: nastepna rzecz o jakiej musisz pamietac ze nie znaczy ze pojdziesz na kurs kupisz fure i jush jestes taksowkarz czekasz jak wazon w kolejce w wydziale komunikacji na wydanie licencji jak nie masz znajomka gdzies twoj zywot ciezki moj ojciec po 3 tygodniach dostal ale zalozmy moj wujas czekal w kolejce ponad 2 lata. tak jest w bydgoszczy nie wiem jak bedzie u ciebie w miescie. nastepna sprawa dochodzi kwestia zarobku jak ktos planuje to jako jedyne zrodlo dochodu to bedziesz przyslowiowo sral pod siebie w tej taksowce dziennie 14h spedzonych po postojach zeby do domu przywiezc dobra kase 1000zl zusu dobra bedziesz mial 250zl bo pewnie zaczynasz pierwsza swoja dzialalnosc ale to tylko przez 1,5 roku pozniej duzo wiary rezygnuje do tego dochodzi utrzymanie fury naprawy paliwko zeby przyniesc do chaty te ponad 2 kola i oplacic legalnie zus to naprawde trzeba zapylac na tej taksie ale nie mowie na malym zusie idzie pieniazki robic a najlepszy utarg to nocka na nocce zarobisz ale co sie w pory posrasz czasem to jush twoje. z tego co gadam z ludzmi to raczej zajecie dorywcze na dziesiejsze czasy ale duzo jezdzi normalnie sam musisz rozkminic co i jak pogadac z ludzmi czy ci sie bedzie oplacalo ale jak mowie na poczatek z te 20 kola musisz wlozyc od wejscia. odemnie na tyle :-P

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu