A jeśli chodzi o Vectrę to tak: oglądałem sobie zdjęcia w necie, naprawdę ładnie wyglądała. Widac było troszkę rdzy na nadkolu, ale naprawdę nie dużo. Stała 30 km ode mnie , wiec postanowiłem pojechac. Ledwo weszliśmy na podwórko a tu mechanik mówi : wracamy , nie ma na co patrzec... nawet silnika nie odpalaliśmy bo nie było warto, stan blacharki jej spasowanie i ta korozja to była tragedia , facet chciał za nią 2700 zł, trzeba było mu powiedziec : "panie wezmę ale nie za 2700 tylko za 700 i to jeśli dorzuci pan nowe super oponki i jakieś ekstra radio. Opla zezłomuję i może nawet na tym nie stracę "
Nie mam pojęcia jak facet robił te zdjęcia że takie wyszły, szok !
Poza tym jak nas widział, słyszał co mówi mechanik i jak go wyśmiewa , nawet się nie odezwał. Oględziny trwały ok 30 s. tylko dlatego że ok 20 s zajmowało dojście do "auta" przez podwórko i to w jedną stronę, a w drodze powrotnej już tylko 6 s bo jak to zobaczyliśmy to "w nogi"
Ja się nawet przejechałem to szła naprzód jak igiełka, zawieszenie cichutkie, oponki jednosezonowe zimówki, centralny, wspomaganie, szyber, alarm, w środku komfortowo w końcu klasa wyżej niż golf ale zeżarta była niemiłosiernie, w podłodze dziura na wylot a na próg jak palcem nacisnąłem to mi wpadł w środek i została dziura. A gość wycenił na 1800zł. Szkoda mi było że jest taka pognita bo jechałem do Szczecina 70km z myślą żeby ją wziąć i mieć spokój.
Silnik: 1.8 GT z LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 26 Kwi 2011 Posty: 262 Skąd: Sieradz
Wysłany: 2011-04-30, 09:38
Hej zrobiłem fotki tylko mam problem jak je wstawic bo jak to robię to albo mi się pokazuje napis że rozszerzenie jpg jest niedozwolone lub że wysłano lecz nie widac zdjec , proszę o pomoc
www.fotosik.pl robisz konto, wrzucasz fotki później wchodzisz na zdjęcie i klikasz pobierz kody i kopiujesz na forum kod oznaczony "miniaturka na forum". Voila
fajna historia z ta vectra ja zanim kupilem golfa mialem jezdzic Mercedesem "G" jendak bylo mi to troche za wolne , myślalem ze kupie jakis a3 w tdi , jednak po paru sztukach (i to nie tanich ) same 'smietniki' , pozniej okazalo sie ze znajomy rodzicow pozbywa sie swojego golfa , facet to emeryt i jak przejechal 2 tys w roku to bylo dobrze takze golfik ma znikomy przebieg i zadnych modyfikacji (podobno nawet srobki ma originalne) , takze wybor padl na golfika 1,8 w benzynce i wogole nie zaluje co do temp , jak jezdze z tata i stoimi w korku to audi a8 tez sie grzeje , wentylatory chodza itp wiec moze faktycznie tak maja niektore silniki